Koroļova sniedz pirmo interviju pēc Tarzāna krāpšanas: Vīriešiem ir vieglāk - viņi aiziet pa kreisi un it kā uzlabo situāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Krievijas mūziķe Nataša Koroļova sniedza savu pirmo interviju pēc vīra, striptīzdejotāja Sergeja Gluško jeb Tarzāna sānsoļa - "Youtube" raidījumā "Gandrīz nopietni" dziedātāja spekulēja par sievietes pusmūža krīzes tēmu. Viņa atzina, ka laulībā ir saskārusies ar problēmām, kā arī sniedza padomus sievietēm, kuras nav apmierinātas ar ģimenes dzīvi. 

"Kādu krīze skar 40 gadu vecumā, citu 50 gadu vecumā, bet jebkurā gadījumā tā sit spēcīgi," norādīja raidījuma vadītāja. Koroļovai ir 47 gadi, un, pēc viņas vārdiem, mūziķei ir labi pazīstami pusmūža sievietes emocionālie pārdzīvojumi. 

"Sievietēm nevajadzētu aizmirst, ka šajā krīzes periodā notiek visas sliktākās lietas ģimenē. Vīri šajā periodā dodas pie jaunākām, jo ne vienmēr var dalīties ar jums šajās sajūtās. Tā kā gadās, ka jums ir pusmūža krīze, bet jūsu vīram tieši pretēji - viņa testosterons ir ārpus rāmjiem, viņš vēlas uguni. Vai arī notiek otrādi. Vīram jau ir viss, viņš guļ uz dīvāna, viņam ir alus, futbols, un viņš vairs neko negrib. Bet sieva viņam blakus nokalst, neko no viņa nedabū. 

Redzi, vīriešiem tas ir vieglāk - viņš aiziet pa kreisi un it kā uzlabo situāciju. Bet sievietes tā nevar, viņas tomēr ir ģimeniskas, īpaši tās, kas sen dzīvo kopā un kurām ir mājas un bērni. Viņām tas ir daudz grūtāk," teic mūziķe.

Pēc Koroļovas domām, šajā brīdī sievietei vajadzētu savākties un pilnībā pārdomāt savu dzīvi. 

"Tobrīd sievietei vienkārši sevi ir jāsakopj. Jāizmet vecais skapis un jāiegādājas kas jauns. Jāpiespiež sevi to izdarīt. Tas ir ļoti svarīgi," norādīja Koroļova.

"Vai jums tā bija?" mūziķei vaicāja raidījuma vadītāja.

"Protams!" atzina Koroļova. 

Tomēr viņa apliecināja, ka savā 47 gadu vecumā neveic sejai nopietnas kosmetoloģiskās procedūras un neinjicē botoksu. 

"Es ceru, ka pie ķirurgiem vērsīšos tikai tad, kad man būs 60 gadi," norādīja mūziķe. 

Atgādinām, ka atzīšanos neuzticībā Koroļovai Tarzāns publiskoja 15. septembrī, taču nu to ir izdzēsis.

Tarzāns esot uzaicinājis pie sevis uz mājām divas sievietes, kuras Koroļovai un viņas vīram nozagušas dārglietas vairāku tūkstošu vērtībā. Tāpat tika paziņots, ka viena no sievietēm - Anastasija Šuļženko - no Tarzāna it kā esot stāvoklī, kas izrādījās meli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu