"Amuleta" aktrise Šenona Dohertija atklāj jaunas detaļas par cīņu ar vēzi ceturtajā stadijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Šenona Dohertija
Šenona Dohertija Foto: AP/Scanpix

Seriālu "Beverlihilza 90210" un "Amulets" zvaigzne Šenona Dohertija šā gada sākumā paziņoja, ka viņa jau gadu cīnās ar vēzi, kas ir ceturtajā stadijā. Jaunākajā intervijā viņa atklāj, kā sadzīvo ar diagnozi.

"Es cenšos novērtēt visus mazos mirkļus, ko daudzi cilvēki nemaz neredz vai uzskata par pašsaprotamu. Mazās lietas man ir lielas," intervijā izdevumam "Elle" sacīja Dohertija.

Tāpat viņa pastāstīja, ka šo mēnešu laikā atskatījusies uz savu dzīvi, vaicājot, vai viņai ir laba karma. "Es sev vaicāju: "Vai man ir laba karma? Vai man ir slikta karma? Kāpēc lai man būtu slikta karma?" Es atskatījos uz padarīto un nepaveikto. Uz to, kā izturējos pret cilvēkiem."

Aktrisei ir plāns rakstīt vēstules un atstāt video vēstījumus draugiem un ģimenei pēc viņas nāves. "Ir lietas, kas man ir jāpasaka mammai. Es gribu, lai mans vīrs zina, ko viņš man ir nozīmējis," viņa sacīja. "Bet tas brīdis šķiet kā nobeigums. Ir sajūta, ka es "atslēdzos", lai gan es tam vēl neesmu gatava."

"Es jūtos kā ļoti, ļoti veselīgs cilvēks. Ir grūti to apjaust, jo man ir sajūta, ka varu dzīvot vēl 10 vai 15 gadus. (..) Man ir sajūta, ka visiem, kuriem ir vēža ceturtā stadija, citi vēlas aizsūtīt uz labākiem laukiem. Bet es tam neesmu gatava. Manī vēl ir daudz dzīvības," izdevumam pauda Dohertija.

Atgādinām, ka Dohertijai 2015. gadā atklāja krūts vēzi, taču 2017. gadā viņai izdevās to uzveikt. Šā gada februārī viņa pavēstīja, ka vēzis ir atgriezies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu