"Gandrīz nedēļu nespēju piecelties!" Policisti Inčukalnā izglābj sirmgalvi, kura pakrita un nespēja izsaukt palīdzību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pensionārs. Ilustratīvs attēls.
Pensionārs. Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova / LETA

Kāda sirmgalve Inčukalnā nonākusi patiesi neapskaužamā situācijā. Pakrītot savā dzīvoklī un nespējot piecelties, sieviete gandrīz nedēļu gaidīja kādu, kurš sadzirdētu viņas palīgā saucienus, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ceturtdienas rīta pusē Reģionālās pašvaldības policijas darbinieki devušies uz kādu daudzdzīvokļu namu Inčukalna centrā, kur policistus jau sagaidījis izsaucējs.

Kāds sirms vīrs, kurš kā ik nedēļu bija ieradies apraudzīt savu radinieci, taču nav spējis iekļūt dzīvoklī, izteica bažas, ka ar kundzi, kas mīt vienā no augšstāva dzīvokļiem, varētu būt atgadījies kas nelāgs.

Tuvojoties dzīvoklim, policisti sadzirdējuši palīgā saucienus.

Saprotot, ka kavēties nedrīkst, un redzot, ka durvis, iespējams, varēs atvērt pašu spēkiem, policisti nolēmuši rīkoties.

Sieviete bija pie samaņas. Viņa policistiem pastāstījusi, ka guļus uz grīdas atrodas jau no sestdienas vakara. Sieviete nav pati bijusi spējīga tikt līdz telefonam, lai izsauktu palīdzību. Vienīgais, kas kundzei bija blakus, bija ūdens, kas, iespējams, izglābis viņas dzīvību.

Drīz vien notikuma vietā ieradusies Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde, pensionāre nodota ārstu rokās. Visticamāk, pēc vismaz piecām dienām patiesi neapskaužamā stāvoklī kundzei nu kādu laiku būs jāatgūstas, ārstējoties slimnīcā.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu