"Es viņu ienīstu!" Ļera Kudrjavceva atklāj nepatīkamus noslēpumus, kas saistīti ar Žannas Friskes vīru (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja Žanna Friske un Dmitrijs Šepeļevs no malas izskatījās kā ideālā ģimene. Televīzijas vadītājs vienmēr aizkustinoši runāja par savu mīļoto, kuru atbalstīja, kamēr Žanna cīnījās ar vēzi. Tomēr mākslinieces tuvinieki atklāja, ka Dmitrijs nemaz nav tāds, par kādu viņu uzskata apkārtējie.

Kopš dziedātājas nāves pagājuši pieci gadi, bet sievietes draugi nesteidz atklāt visas ar viņas dzīvi saistītās tumšās pagātnes detaļas. Šādu nostāju atbalsta 49 gadus vecā Ļera Kudrjavceva, kura paziņoja, ka zina briesmīgu noslēpumu par Žannas vīru Dmitriju Šepeļevu.

"Visi zina vienu pusi, bet es zinu otru, mazāk skaistu. Tas, kā viņš izsmēja Žannu, ir garš stāsts. Kopš tā laika es viņu ienīstu," atzina sieviete.

Ļera arī atklāja, ka Žanna ne vienu reizi vien ļāvās mīļotā pazemojumiem. Dmitrijs spēcīgi apvainojis Žannu, kuru tikmēr apbrīnoja miljoniem fanu.

"Tu esi briesmīga, tu nevienam neesi vajadzīga. Tu vispār nomirsi bez manis," Kudrjavceva atstāstīja, kā Dmitrijs kliedzis uz Friski.

"Tad es jautāju Žannai, vai viņš bieži tā dara. Viņa teica, ka jā. Tad viņa sāka vainot sevi," stāstīja Ļera. Pats Šepeļevs salīdzināja vēža slimnieci Friski ar "vīna ādu, kas piepildīta ar ūdeni un taukiem", kas ļoti aizvainoja Žannas vecākus.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu