Kima Kardašjana ar apkaunojošu foto parāda, kā viņas māsas izskatījās pirms plastiskajām operācijām (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/ Scanpix

Realitātes šovu zvaigzne, repera Kanjes Vesta sieva Kima Kardašjana savā "Instagram" profilā ievietoja fotogrāfiju, kuras dēļ neveiklus brīžus piedzīvoja pārējās viņas māsas.

Māsas Kardašjanas ir īstas "Instagram" zvaigznes: katrai ir simts miljoni sekotāju. Lai kļūtu par "sapņu meitenēm", dāmas iztērēja daudz laika un naudas, veicot vairāk nekā vienu plastisko operāciju.

Nav pārsteigums, ka tad, kad Kima pēkšņi savā "Instagram" profilā ievietoja vecu fotogrāfiju, kurā visas zvaigžņu ģimenes pārstāves izskatās tā, kā daba viņas radījusi, māsas par to nebija sajūsmā.

Kimas ievietotajā fotogrāfijā viņu ieskauj māsas Hloja, Kailija un Kendala. Pati Kima fotogrāfijā izskatās labi, savukārt Kailija un Kendala joprojām ir pusaudzes. Redzams, ka nevienai no māsām vēl nav lielu lūpu un citu sejas uzlabojumu.

Kailija ir jaunākā miljardiere pasaulē un pelna savu bagātību, pārdodot kosmētiku. Kendala ir pasaulē vislabāk atalgotā supermodele. Tāpēc Kimas fotogrāfija māsām sagādāja diezgan nepatīkamu pārsteigumu.

"Nekavējoties izdzēs foto!" komentāros pieprasīja Kailija. Kima gan par to tikai pasmējās un neko neizdzēsa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu