Traģiski bojāgājušās "Radīti skatuvei" zvaigznes māsa ievākusies dzīvot ar aktrises vīru (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/Scanpix

Jūlijā traģiski bojāgājušās seriāla "Radīti skatuvei" zvaizgnes Naijas Riveras māsa ievākusies vienā mājoklī kopā ar aktrises bijušo vīru, lai kopīgi audzinātu Riveras dēlu.

Traģiski bojāgājušās Naijas Riveras bijušais vīrs ir atradis mierinājumu draudzībā ar Naijai līdzīgo jaunāko māsu. Aktieris Raiens Dorsijs (37) un 25 gadus vecā modele Nikaila Rivera kopš traģiskā notikuma ir bijuši nešķirami. Šķiet, ka viņi vienmēr ir kopā. Abi pat redzēti staigājam pa veikalu roku rokā.

Nikaila publicēja virkni paziņojumu, skaidri norādot, ka viņas galvenā prioritāte ir būt blakus Naijas dēlam, tāpēc gan Raiens, gan modele tagad ir pārcēlušies uz trīs guļamistabu īrētu māju, kur viņi rūpējas par Hosē, kuram pagājušajā nedēļā palika pieci gadi.

"Manas dzīves tumšākajā laikā svarīgi ir tikai draugi un ģimene," viņa sacīja. 

Nikaila sacīja, ka viņai nav vienalga, ka viņa redzēta sadevusies rokās ar Raienu trīs mēnešus pēc māsas traģiskās bojāejas. 

"Mani neuztrauc tas, kā tas izskatās, jo neviens nevar redzēt katru mokošo mirkli, kuru mēs visi pārdzīvojam. Vissvarīgākais, ko esmu iemācījusies, ir izrādīt līdzjūtību, nevis tiesāt citus. Es ceru, ka jūs visi darīsiet to pašu," sacīja Nikaila.

Atgādinām, ka 8. jūlija pēcpusdienā Rivera noīrēja laivu, lai kopā ar četrus gadus veco dēlu dotos izbraucienā pa Piru ezeru Kalifornijā. Viņas dēls tika atrasts laivā viens pats, tērpts drošības vestē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu