Bēdīgi slavenā Jefremova bijušais advokāts Maskavas centrā apmētāts ar fekālijām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA

Bēdīgi slavenā Krievijas aktiera Mihaila Jefremova bijušais advokāts Elmans Pašajevs medijiem paziņoja, ka grasās vērsties policijā saistībā ar nepatīkamu incidentu.

Pašajevs, kurš vēl nesen tiesā pārstāvēja Jefremovu, paziņojis par viņam vērstu uzbrukumu. Kā apgalvo advokāts, viss noticis netālu no televīzijas "360" ēkas. 

Pie Pašajeva esot pieskrējis agresīvs svešinieks un apmētājis viņu ar izkārnījumiem. 

"Šodien pulksten 10:45 man uzbruka par vakardienas paziņojumu. Es teicu, ka atmaskošu korumpētas amatpersonas, kuras pasūtīja Jefremova, kā arī manu lietu," paziņoja Pašajevs.

Advokātam izdevās noķert uzbrucēju. Vīrietis nokrita un pa zemi izmētāja dokumentus, kurus Pašajevs uzreiz savāca. 

"Devu viņam padomu - lai atnāk pie manis un brīvprātīgi pastāsta, kas ir uzbrukuma pasūtītājs. Man nav vajadzīga policija vai kāds cits," bilda advokāts.

Atgādinām, ka 21. augustā notika tiesas sēde par liktenīgo negadījumu, kurā iesaistīts Mihails Jefremovs. Aktieris pārskaitīja 200 tūkstošus rubļu (apmēram 2269 eiro) šajā negadījumā mirušā atraitnei, dēliem un brālim.

Pēc tam Jefremovs sacīja, ka viņam vairs nav nepieciešami advokātu Elmaņa Pašajeva un Jeļizavetas Šargorodksas pakalpojumi. Pēc viņa teiktā, viņi tagad kļūs par konsultantiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu