Kailija Dženere savu divgadīgo meitu lutina ar 12 000 ASV dolāru vērtu mugursomu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Modeles un uzņēmējas Kailijas Dženeres meita Stormija nesen piedzīvoja savu pirmo "skolas" dienu. Māmiņa bija parūpējusies par meitas aksesuāriem, kuru vērtība sasniedza 12 tūkstošus ASV dolāru. 

Pateicoties modelei un uzņēmējai Kailijai Dženerei, kuras vērtība pārsniedz 900 miljonu dolāru, viņas mazajai meitai Stormijai nav svešs bagāto un slaveno dzīvesveids.

Tā kā Kailija ir ne tikai jaunā māmiņa, bet arī pasaulē jaunākā miljardiere, tad šķiet tikai normāli, ka zvaigzne savu bērnu ietērpj dārgos dizaineru tērpos un lutina ar tikpat dārgiem aksesuāriem.

Stormijas pirmajā skolas dienā māmiņa bija izvēlējusies meitai uzticēt mazu rozā mugursomu, kuras vērtība ir 102 tūkstoši eiro. 

Pirmajai skolas dienai mazā meitene bija ietērpta "Nike" botās, melnā kleitā, un viņas ausu ļipiņas rotāja dimanta auskari.

"Pirmā mājskološanas diena!" pie vietnē "Instagram" ievietotā videoklipa rakstīja Kailija. Video redzams, kā Stormija pozē pie viena no daudzajiem zvaigznes luksusa transportlīdzekļiem.

Šī nav mazās Stormijas pirmā dizaineru radītā soma. Šī gada sākumā tante Hloja Kardašjana viņai uzdāvināja "Louis Vuitton" somu, uz kuras bija redzami viņas mīļākās filmas "Troļļi" varoņi, kā arī uzdrukāts viņas vārds.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu