"Viņu enerģija mums deva ļoti daudz." Skudra pēc uzvaras izceļ jauno hokejistu spēli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti un Pēteris Skudra
Rīgas "Dinamo" hokejisti un Pēteris Skudra Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Pēteris Skudra pēc ceturtdienas uzvaras slavēja gados jaunāko spēlētāju sniegumu, vēsta kluba mājas lapa.

Rīgas "Dinamo" ceturtdien pēcspēles metienu sērijā pārspēja Minskas "Dinamo" hokejistus, kuriem gan pirms spēles korekcijas sastāvā un arī treneru korpusā ieviesa pozitīvi Covid-19 testi.

"Visi HK Rīga puiši deva lielu ieguldījumu izcīnītajā uzvarā. Minskas “Dinamo” ir fiziski spēcīga komanda, lieliski slido. Pat tie puiši, kuri spēlē zemākajos virknējumos, var izlemt maču iznākumu," uz maču atskatījās Skudra.

Tāpat speciālists uzsvēra, ka jaunajiem hokejistiem, kuri ikdienā spēlē Hk "Rīga" komandā, neesot bijis grūti iekļauties arī lielajā komandā.

"Es teicu komandai nebaidīties un spēlēt hokeju. Jaunajiem puišiem, kuri šodien debitēja - liels paldies. Viņu spēļu ritms ir daudz labāks nekā mūsējais. Viņiem bija tikai viens treniņš pie mums, bet viņi veica visas taktiskās lietas. Viņu enerģija mums deva ļoti daudz. Cerams, ka tas dos jaunajiem spēlētājiem pārliecību," jaunos hokejistus slavēja treneris.

Skudra izcēla arī komandas jaunpienācējus Jevgēņiju Gračovu un Genādiju Saļarovu. Treneris arī atklāja, ka laukumā nevesels devies komandas kapteinis Lauris Dārziņš, bet pieredzējušais uzbrucējs laukumā esot atdevis visu: "Lauris ir īsts līderis."

Spēles izskaņā rīdzinieku trešos vārtus guva 19 gadus vecais Gļebs Prohorenkovs. Arī šī gados jaunā hokejista sniegumu izcēla Skudra: "Kā 13. uzbrucējs spēli sāka Prohorenkovs, taču mēs plānojām viņu izmantot jau no pirmajām minūtēm. Man ļoti patika viņa spēle - atbildīgs puisis, viņš ļoti labi uztver spēles nianses."

Nākamo spēli rīdzinieki aizvadīs sestdien, plkst. 17 viesojoties pie Kaspara Daugaviņa un Maskavas apgabala "Vitjaz".

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu