UEFA paziņo gada labāko futbolistu un uzvarētājus citās nominācijās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP, SIPA/ Scanpix/ Apollo kolāža

UEFA svinīgā ceremonijā paziņojuši aizvadītās sezonas labāko futbolistu, kā arī uzvarētājus citās nominācijās.

Vācu futbola gigants Minhenes "Bayern" aizvadīja ļoti spēcīgu sezonu, tāpēc nav pārsteiguma, ka Bavārijas vienības pārstāvji izcīnīja lielāko daļu individuālo balvu.

Par aizvadītā gada labāko spēlētāju ar nospiedošu pārsvaru tika atzīts "Bayern" uzbrucējs Levandovskis, kurš balsojumā ieguva 477 punktus, kamēr tuvākajam sekotājam, Mančestras "City" spīdeklim Kevinam De Brujnem bija vien 90 punkti.

Protams, ka Levandovskis izcīnīja arī labākā uzbrucēja godu. Savukārt jau pieminētais De Brujne tika atzīts par aizvadītās sezonas labāko pussargu.

Kā jau minēts, pie individuālajiem apbalvojumiem tika vairāki "Bayern" pārstāvji. Par labāko vārtsargu tika atzīts Manuels Noiers, bet labākā aizsarga gods tika Džošua Kimičam. Tāpat pie apbalvojuma tika arī "Bayern" stūrmanis Hansi Fliks, kurš tika atzīts par aizvadītās sezonas labāko treneri.

Savukārt UEFA prezidenta Aleksandra Čeferina personīgo apbalvojumu ieguvis bijusī Kotdivuāras un Londonas "Chelsea" leģenda Didjē Drogba.

UEFA gada futbolista balva tiek pasniegta kopš 2011. gada, bet konrēto pozīciju apbalvojumi tiek nominēti kopš 2017. gada.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu