VIDEO ⟩ Interneta lietotājus sajūsmina vīrietis, kas izbojājis drauga randiņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Kāds vīrietis Skotijas lielākajā pilsētā Glāzgovā nolēmis izjokot savu draugu – viņš samaksājis par torti ar uzrakstu "Vai tu mani precēsi?" un sarunājis, lai restorāns to pasniedz drauga pirmā randiņa laikā, vēsta portāls "Daily Mail".

Celtniecībā strādājošais Lī Makivers nolēmis izjokot savu draugu, Stīvenu Durandu, kurš devies uz restorānu, lai novadītu randiņu ar jauniepazītu sievieti. Pusstundu pirms pāris ieradās restorānā, uz to piezvanījis Lī un, iepazīstinot sevi kā Durandu, teicis, ka gatavojas bildināt savu draudzeni.

Tajā pašā laikā viņš pārliecinājis draugu, kuru Durands nepazīst, vakariņot pie blakus esošā galda un nofilmēt sabojāto randiņu.

Restorāna darbinieki pieklusinājuši restorāna gaismas un atnesa joka upurim, un viņa pavadonei pudeli dzirkstošā vīna un siera kūku, kas dekorēta ar bildinājuma frāzi. Video materiālos redzams, kā apmulsušais pāris mēģina atrunāties, ka šis nav viņu pasūtījums, taču veltīgi - viesmīļi šo cienastu jau ceļ galdā.

Jokdaris atklājis, ka sievietei šis joks nav šķitis pārlieku smieklīgs, taču Lī draugs Stīvens esot bijis visai uzjautrināts, kad uzzinājis, kādi ir notikušā apstākļi.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu