Četras Zodiaka zīmes, kuras spētu izdzīvot uz vientuļas salas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Ne visiem, nonākot uz vientuļas salas, būtu pa spēkam parūpēties par sevi un savu drošību. Uzzini, kuras četras Zodiaka zīmes ne tikai spētu izdzīvot, bet pat iemācītos sevi izklaidēt, vēsta portāls "MSN".

Jaunava

Zemes zīmes ir piepildītas ar praktisku informāciju, piemēram, cik ilgi cilvēki var izdzīvot bez ūdens, vai kuras sarkanās ogas ir garšīgas uzkodas un kuras ir letālas. Efektīvās Jaunavas piešķirs konkrētas dienas daļas gliemežu savākšanai, lietus ūdens izpētei un ugunskura papildināšanai. Viņu tieksme pāranalizēt tiek labi izmantota krīzes laikā. Kaut arī jūs varētu izkļūt, lai atrastu stabilāku patvērumu, kad sāk līt, Jaunavas stiprinātā būda ir tropu vētru izturīga. Viņi vienmēr ņem vērā to, kas var noiet greizi, un tāpēc izdzīvos uz vientuļas salas.

Skorpions

Zodiaka Skorpioni ir iedzimti sargājoši, tāpēc viņi jutīsies vairāk gatavi sevi aizsargāt katastrofas gadījumā. Skorpioni neapstāsies, lai iegūtu to, ko viņi meklē, tāpēc, ja viņi trīs stundas ir pavadījuši neveiksmīgi makšķerējot zivi, viņi izmēģinās katru stratēģiju, līdz vakariņas būs rokā. Skorpioni ir arī ļoti neatkarīgi, tāpēc viņiem nevajadzēs nevienam lasīt lekcijas par to, kāpēc viņu ieroču izgatavošanas process ir pareizs. 

Strēlnieks

Strēlnieka lielākais instruments ir viņu mūžīgais optimisms. Viņiem tas būs vajadzīgs, lai pārdzīvotu garās, bezcerīgās dienas vientulībā. Drosminieki vienmēr skries uz savu nākamo piedzīvojumu, kas nozīmē, ka viņi nekavējoties sāks izpētīt salu, lai atrastu dzīvības pazīmes. Strēlnieki nenobīstas, saskaroties ar izaicinājumiem. Viņi izklaidēs sevi, metot savas idejas un novērojumus tuvākajā koka stumbrā. 

Ūdensvīrs

Strādājiet gudri, nevis smagi. Ja mēs varam rēķināties ar to, ka kāds izplānos savu ceļu ārā no katastrofas, tas ir Ūdensvīrs. Ļoti radošās zīmes ir saistītas ar zinātni un izgudrošanu. Protams, citi varētu meklēt ūdens straumi vai lūgt lietu, bet Ūdensvīri labprātāk izmantotu jūras ūdeni, kas tos ieskauj no visām pusēm. Ūdensvīri ir orientēti uz risinājumiem. Viņiem ir redzējums, kā viņi vēlētos veidot savu realitāti, un neiebilst, ja tā ir solo misija. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu