Foto ⟩ Kamēr citi guļ, Purvciemā ļaudis lietū stāv garās rindās pēc grāmatām (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Фото очевидца

Naktī uz svētdienu, 4. oktobri, neskatoties uz lietu un vēsumu, Purvciemā cilvēki garā rindā stāvēja uz grāmatnīcu. Ļaudis bija ieradušies, lai iegādātos daiļliteratūru, mācību materiālus un kancelejas preces, vēsta portāls Rus.TVNET.

Naktī uz svētdienu vietējā grāmatnīcā bija atlaides līdz 40%. Cilvēki burtiski no plauktiem izķēra grāmatas.

Foto: Cilvēki naktī un lietū stāv rindā pēc grāmatām

Izpārdošanas ideja bija tāda - jo vēlāks, jo lielāka atlaide. Tiesa, ne visi sagaidīja lētākās cenas. Daudzi bija atnākuši vēl pa dienu, lai kopā ar bērniem paskatītos dažādas mākslinieku uzstāšanās, vietējie iedzīvotāji pastāstīja Rus.TVNET.

"Mēs atbraucām ap četriem un devāmies prom ap sešiem. Tāpēc, ka jau sākās trakums. Es biju ar mazu bērnu, tāpēc neriskēju palikt. Ja būtu viena, droši vien būtu palikusi, jo grāmatas pa lēto, un man tās ļoti patīk," pastāstīja vietējā iedzīvotāja Kristīne.

Citi Rus.TVNET pastāstīja, ka rindā uz veikalu gaidījuši vairākas stundas.

"Pusotra stunda rindā, lai tikai tiktu veikalā. Bet bija tā vērts. Nopirku grāmatas, rotaļlietas, puzles, attīstošos žurnālus bērniem," pastāstīja Deina, kura mājās pārradusies tikai pusdivos naktī. "Patika, ka sievietes, kas visu dienu stāvēja pie kases un apkalpoja cilvēkus, pat naktī bija smaidīgas un laipnas."

Tiesa, foto redzamā rinda bija tikai uz veikalu. Iekšā bijušas divas tikpat garas, lai tiktu pie kasēm, pastāstīja vietējā iedzīvotāja Marija.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu