Piektdienas horoskops: 9. oktobris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 9. oktobrim. 

AUNS Mēness Vēzī liks tev vairāk koncentrēties uz mājās, ģimenē notiekošo. Sevišķa uzmanība tiks veltīta tieši atvasītēm. Darba lietās iestāsies nedaudz mierīgāks, nesteidzīgāks brīdis.

VĒRSIS Lieliski tiksi galā ar dažādu veidu saimnieciskajiem, organizatoriskajiem jautājumiem. Labprāt strādāsi vienatnē, jo tā spēsi daudz pilnvērtīgāk koncentrēties veicamajiem pienākumiem.

DVĪŅI Šobrīd lielāku nozīmi spēlēs saskanīgas attiecības ar mājiniekiem. Ja spēsi būt harmonijā ar tuviniekiem, arī par panākumiem darba frontē nebūs jāsūdzas. Var aktualizēties ar mantojumiem saistītais.

VĒZIS Neņem visu tik tuvu pie sirds, centies vairāk koncentrēties uz dzīves gaišo, bezrūpīgo pusi. Tagad ir īstais laiks, lai pievērstos mājokļa labiekārtošanai. Attiecībās ar mīļoto tieksies pēc emocionālās tuvības.

LAUVA Diena ražīgāka tām Lauvām, kuras saistītas ar izklaides, mākslas jomu. Iespējams, sajutīsi sevī lielāku interesi par psiholoģiju, ezoteriskām lietām. Kas zina, domas tikpat labi var mudināt apmeklēt astrologu.

JAUNAVA Vispirms paveic svarīgākos darbus un tikai tad sāc šķirot pārējos. Neaizraujies ar perfekcionismu, ieturi veselīgu balansu starp kvalitāti un patērēto laiku konkrētajam pienākumam!

SVARI Tu vairāk domāsi par atpūtu, mājas dzīvi nekā darbu, pienākumiem. Ja rodas iespēja, droši vari paņemt brīvdienu un veltīt laiku tīkamākām nodarbēm. Lieliski sapratīsies ar jaunāko paaudzi.

SKORPIONS Tu jutīsies kā zivs ūdenī. Lieliski tiksi galā ar saviem pienākumiem, baudīsi tuvāko kolēģu labvēlību. Šī var būt zīmīgāka diena tiem Skorpioniem, kuri saistīti ar nekustamā īpašuma biznesu.

STRĒLNIEKS Nesteidzini notikumu gaitu, no tā noteikti šobrīd nekas labs nav gaidāms. Tieši pacietīgākie, apdomīgākie Strēlnieki plūks patiesos panākumu laurus. Mīļotais cilvēks alks tavas uzmanības.

MEŽĀZIS Šā brīža moto, pēc kura būtu vērts dzīvot, – runāšana sudrabs, klusēšana zelts! Ļauj, lai tieši paveiktie darbi ir tava galvenā vizītkarte. Privātajā dzīvē alksi pēc krāšņākām izjūtām, kaislībām.

ŪDENSVĪRS Centies iztikt bez izklaidības un gaisīguma lietās, kuras skar naudu vai birokrātiskos šķēršļus. Nenāktu par ļaunu lieku reizi pārliecināties, ka visi iecerētie darbi ir paveikti noteiktajā termiņā.

ZIVIS Saasinātā uztvere tev šodien liks justies burtiski kā esot karuselī. Iespējams, steigā piemirsīsi par kādu ne tik nozīmīgu tikšanos vai nespēsi pilnībā izpildīt otrajai pusītei solīto. Labāk atturies no lieliem pirkumiem.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu