Karīna Račko: Esmu mazliet dadzis acī visiem tiem, kuriem ir kaut kāda veida kompleksi (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Karīna Račko
Foto: Karīna Račko Foto: Jānis Škapars/TVNET

Nesen erotisko romānu autore Karīna Račko prezentēja savu piekto grāmatu. Nu viņa Lauras Saulītes raidījumā "Generation Famous" komentēja kritiku, kas bieži izskan viņas virzienā. 

"Manuprāt, es ar savu tēlu, ar to, ko es esmu radījusi, un arī ar to, ka esmu patiesa, dzīvoju tā, kā vēlos, nebaidos runāt par to, par ko jebkura sieviete var runāt, esmu mazliet dadzis acī visiem tiem, kuri baidās un kuriem ir kaut kāda veida kompleksi," intervijā norādīja rakstniece.

Račko komentēja arī bieži izskanējušo kritiku par to, ka viņas grāmatas varones esot "vieglas uzvedības sievietes". 

"Un tad es aizdomājos par to, ka, 21. gadsimtā dzīvojot, joprojām daļai sabiedrības var būt viedoklis - ja sieviete grib seksu, tātad viņa ir padauza. Manuprāt, tas ir absurds! 

Mēs runājam par to, ka sievietes pieņem islāmu, un pārmetam par to, cik tas ir briesmīgi, ka sieviete izvēlas staigāt hidžābā, tad es uzskatu, ka daļa Latvijas sieviešu sev ir uzspiedušas tādus emocionālos hidžābus, kas ir vispār absurds!

Nesaprotu, no kuriem laikiem ir iesakņojies uzskats, ka sievietei ir jāpilda sievas pienākumi caur piespiešanos, ciešanām un tikai vīrietis ir tas, kurš drīkst gūt baudu, un tas ir nepareizi, ka sieviete pasaka, ka grib seksu. Nu nē! Es gribu to mainīt!" skaidroja grāmatu autore. 

Račko arī atklāja, ka no viņas noteikti gaidāmas arī jaunas grāmatas un erotiskie romāni. 

Foto: Karīnas Račko grāmatas "Netīrā" prezentācijas pasākums

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu