"Lakers" fani izveidojuši nežēlīgu petīciju pret vienu no saviem spēlētājiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" fanu nežēlastībā kritis vienības jaunais uzbrucējs Kails Kuzma.

Pazīstamajā petīciju portālā "Change", visticamāk, neapmierināti "Lakers" fani ir uzsākuši parakstu vākšanu pret kluba uzbrucēju Kailu Kuzmu.

Minētā petīcija aicina vākt parakstus par to, lai "Lakers" uzvaras gadījumā čempiona gredzenu nesaņemtu Kuzma.

Foto: Ekrānuzņēmums no mājas lapas

Kā redzams petīcijas veidotājiem netrūkst domu biedru, jo savākti jau teju deviņi tūkstoši virtuālo parakstu pret potenciālā čempiona gredzena pasniegšanu Kuzmam.

Protams, "Lakers" uzvaras gadījumā Kuzma pie čempiona gredzena tiks, bet viņa sniegums šajā sezonā patiesi ir krities.

Savā otrajā gadā NBA vidēji mačā izcēlās at 18,7 punktiem un daudzi fani uzskatīja, ka tieši viņš būs "Lakers" trešā zvaigzne blakus Lebronam Džeimsam un Entonijam Deivisam. Tomēr šajā sezonā uzbrucējs izcēlās vien ar 12,8 punktiem spēlē. Savukārt izslēgšanas spēlēs Kuzmas rādītāji ir vēl sliktāki - vidēji 10,1 punkts ar 44% precizitāti no laukuma un 31% precizitāti no tālmetiena līnijas.

Gaidāmajā starpsezonā Kuzma būs ierobežoti brīvais aģents un uzbrucējs jau ir izteicies, ka algas paaugstinājumu viņš saņems jebkurā gadījumā - neatkarīgi vai tas notiks "Lakers" vai arī citā klubā.

Nākamo finālsērijas maču "Lakers" aizvadīs jau naktī uz trešdienu. Šobrīd rezultāts sērijā ir 2-1 par labu Losandželosas basketbolistiem.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu