Nomas auto vadītājs "pieķer" dzērājšoferi, izraisot avāriju (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Autoavārija. Ilustratīvs attēls.
Autoavārija. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Svētdienas pievakarē kāds nomāta "Fiat" vadītājs pārkāpis ceļu satiksmes noteikumus un izraisījis sadursmi ar BMW markas auto. Taču izrādījies, ka arī otrs šoferis nav bijis bez vainas - vadītājs pie stūres bija sēdies reibumā, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Rucavas un Zalves ielu krustojumā, neievērojot stop zīmi, "Fiat" izbrauca otram auto priekšā. Tam sekoja spēcīgs trieciens un BMW burtiski izsvieda mazāko auto no braucamās daļas un tas ietriecās privātmājas sētā.

Trieciena rezultātā nodrebējusi visa māja un bijis pamatīgs troksnis, kas izbiedējis mājas iedzīvotāju, viņa pastāstīja "Degpunktā". Sākotnēji BMW vadītājs bijis ļoti sadusmots, taču drīz vien nomierinājies un iesaistītās puses gaidījušas neatliekamo dienestu 

Mediķi apstiprināja, ka vadītāji nav cietuši. Kaut gan negadījumā vainīgs bija "Fiat" vadītājs, izraisot avāriju, viņš "pieķēra", ka otrs šoferis pie stūres sēdies dzērumā. Pārbaudot alkohola koncentrāciju izelpā, likumsargi noskaidroja, ka viņš pie stūres sēdies 0,8 promiļu reibumā.

Patlaban policijā saistībā ar notikušo ir uzsāktas divas administratīvas lietvedības, par avārijas izraisīšanu un par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu