"Nebaidieties no Covid. Neļaujiet tam dominēt jūsu dzīvē." Tramps atgriežas uz "kampaņas takas" (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
ASV prezidents Donalds Tramps ar helikopteru tiek nogādāts slimnīcā
ASV prezidents Donalds Tramps ar helikopteru tiek nogādāts slimnīcā Foto: J. Scott Applewhite / AP

ASV prezidents Donalds Tramps plāno piedalīties nākamnedēļ paredzētajās otrajās debatēs ar savu demokrātu sāncensi Džo Baidenu, paziņoja viņa preses pārstāvis Tims Merto.

"Prezidents plāno debatēt," telekanālam "Fox News" pavēstīja Merto nepilnu stundu pēc tam, kad Tramps pameta slimnīcu.

Otrajās debatēs kandidātiem jāatbild uz vēlētāju uzdotajiem jautājumiem un tās paredzētas 15. oktobrī Maiami.

Baidenam pēdējās dienā bijuši vairāki negatīvi koronavīrusa testi un viņš ir paudis vēlmi piedalīties debatēs, ja veselības eksperti to atzīs par drošu.

Tramps pirmdienas vakarā atstāja slimnīcu, kur viņš bija ārstējies pēc inficēšanās ar Covid-19, un neilgi pirms tam solīja drīz atsākt prezidenta vēlēšanu kampaņu.

Tramps pirmdienas, 5. oktobra, vakarā atstāja slimnīcu, kur viņš bija ārstējies pēc inficēšanās ar Covid-19, un neilgi pirms tam solīja drīz atsākt prezidenta vēlēšanu kampaņu.

Tramps, kurš valkāja masku, iznāca no slimnīcas Vašingtonas tuvumā ar gaisā paceltiem īkšķiem un iekāpa automašīnā, kas aizveda viņu uz helikopteru.

"Mēs drīz būsim atpakaļ uz kampaņas takas!!!" Tramps neilgi pirms tam ierakstīja tviterī. 

"Viltus ziņas rāda tikai viltus aptaujas," viņš tvītoja, atsaucoties uz sabiedriskās domas aptaujām, kas liecina par viņa atpalikšanu no vēlēšanu sāncenša Džo Baidena. 

Jau vēstīts, ka Tramps piektdien tika hospitalizēts Voltera Rīda militārajā hospitālī Mērilendas štata Betesdas pilsētā pie Vašingtonas un ka viņš tika ārstēts ar pretvīrusa medikamentu "Remdesivir" un eksperimentālu zāļu kokteili.

Prezidenta pārvešana uz slimnīcu, kuru administrācija raksturoja kā piesardzības pasākumu, notika apmēram 15 stundas pēc Trampa paziņojuma, ka viņam jaunā koronavīrusa tests ir pozitīvs. Inficēšanās ar jauno koronavīrusu pēdējās dienās konstatēta vairākiem Baltā nama darbiniekiem.

Tramps pirmdien tviterī paziņoja, ka jūtas tiešām labi un atstās slimnīcu jau pirmdien plkst. 18.30 (otrdien plkst.1.30 pēc Latvijas laika), lai turpinātu ārstēšanos Baltajā namā.

"Nebaidieties no Covid. Neļaujiet tam dominēt jūsu dzīvē. Mēs Trampa administrācijas vadībā esam attīstījuši patiešām labas zāles un zināšanas. Es jūtos labāk nekā pirms 20 gadiem!" tvīterī paziņoja Tramps.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu