Serēna Viljamsa atklāti par savu formīgo augumu un to, kādēļ uzskata sevi par pārāk maz atalgotu sportisti (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Slavenā tenisiste Serēna Viljamsa atklājusi, ka priecājas par iespēju pārstāvēt tumšādainās sievietes. Tenisiste runāja par pārliecību un “Black Lives Matter” kustību jaunā intervijā ar modes žurnālu “British Vogue”.

39 gadus vecā tenisa čempione redzama uz žurnāla “British Vogue” vāka. Viljamsa intervijā apgalvoja, ka viņa netiek pietiekami novērtēta. Sportiste arī uzskata, ka saņemtais atalgojums atšķiras no viņas vīriešu kārtas un baltādainajiem sāncenšiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

“Nekad neesmu vēlējusies, lai man būtu cita ādas krāsa. Man patīk, kas es esmu un kā izskatos. Priecājos, ka varu pārstāvēt skaistās tumšādainās sievietes. Esmu ar to apmierināta un nevēlos neko mainīt,” intervijā sacīja tenisiste.

Sieviete runāja par kustību “Black Lives Matter” un pasaules mēroga protestiem, kuri aizsākās maijā ar Džordža Floida nāvi. Viljamsa uzskata, ka tehnoloģijas ļauj melnās rases cilvēkiem izteikties.

“Mēs ieraugām to, kas bijis apslēpts gadiem. To, ko laika gaitā cilvēki piedzīvojuši. Agrāk nebija telefonu, ar kuriem notiekošo ierakstīt,” sacīja sportiste.

Viljamsa atzina, ka maija beigās daudzi "baltās rases pārstāvji" sāka viņai sūtīt ziņas: "Man žēl par visu, ko tev nācās piedzīvot"." 

“Man nešķiet, ka viņi pilnībā to izprot, taču tagad viņi ir informēti. Es biju pārsteigta, ka tik daudzi nezināja par šo situāciju. Par rasu problēmu esmu runājusi vienmēr,” apgalvoja tenisiste.

Intervijā Viljamsa arī dalījās ar uzskatiem par paštēlu. Sportiste sacīja, ka māsas augums, atšķirībā no viņas pašas, atbilda tā laika sabiedrībā pieņemtajam tēlam. Tenisiste teica, ka viņas jaunībā sabiedrības normas bija citādākas. "Māsa Venusa vairāk atbilda sabiedrībā pieņemtajam tēlam – viņa bija slaida, ar garām kājām.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

“Televīzijā nerādīja formīgus cilvēkus, kas līdzinājās man. Tas nebija pozitīvs tēls. Tie bija citi laiki,” paskaidroja sportiste.

Viljamsa apgalvo, ka ir pateicīga par savu ķermeni. “Mans ķermenis deva iespēju izveidot karjeru, ko vēlējos, un par to esmu ļoti pateicīga. Nonācu pie šā secinājuma, audzinot meitu.”

Viljamsa ir precējusies ar uzņēmēju un miljonāru Aleksi Oheinienu, abi ir vecāki divus gadus vecajai meitiņai Olimpijai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu