"Viņš to dara visu laiku." UFC prezidents asi kritizē Makgregoru un turpina "karu" ar skandalozo īru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deina Vaits un Konors Makgregors
Deina Vaits un Konors Makgregors Foto: AFP / Scanpix

UFC prezidents Deina Vaits un jaukto cīņas mākslu (MMA), iespējams, lielākā zvaigzne Konors Makgregors turpina viens otra virzienā raidīt noniecinošus izteikumus.

Viss sākās ar to, ka Makgregors savā "Twitter" kontā publicēja vairākus ekrānuzņēmumus no privātām sarunām ar Vaitu, kā arī izteicās, ka nākamgad aizvadīs boksa cīņu ar leģendāro Meniju Pakjao.

Vaits šādu īra rīcību, protams, neuztvēra pozitīvi, apgalvojot, ka Makgregora lēmums publiskot viņu sarunas ekrānuzņēmumus ir "viena no netīrākajām rīcībām", ko viņš jebkad pieredzējis.

Makgregoram, protams, nebija gana un viņš uz labdarības dueli uzaicināja savu bijušo pretinieku 65,7 kilogramu divīzijā Dastinu Porjē. Īrs arī uzsvēra, ka šai cīņai nebūšot nekādas saistības ar UFC

Nesenā sarunā ar "Sports Illustrated" Vaits piedāvāja jaunu skata punktu, no kura izvērtēt īra darbības. Vaits uzskata, ka katru reizi, kad kāda no UFC lielākajām zvaigznēm tiek pie ievērojama panākuma, Makgregors uzmanību atkal mēģina pievērst tieši sev.

"Ļoti dīvaini. Šis viss bija vēl dīvaināk nekā pārējais, ko viņš ir darījis iepriekš. Šeit jau sāk veidoties likumsakarība. Mēs gatavojamies masīvai cīņai - Izraels Adesanja lauza ļoti daudz rekordus. Bet dienu pirms tam Makgregors paziņo, ka viņš cīnīsies ar to puisi un šo puisi," sacīja Vaits.

Šī nav pirmā reize, kad skaļāks Makgregora paziņojums nāk reizē ar ievērojamu cīņu UFC ietvaros. Dienā, kad Makgregors pēdējo reizi paziņoja par karjeras noslēgšanu, par vienlaikus divu divīziju čempioni kļuva Amanda Nunjesa. Zīmīgi, ka Makgregors bija pirmais, kurš šo sasniegumu īstenoja un pēc viņa bez jau pieminētās Nunjesas to ir izdevies atkārtot vien diviem vīriem - Danielam Kormjē un Henrijam Sehudo.

"Šķiet, ka viņš mēģināja nozagt Izraela slavu. Bet viņš to dara visu laiku, it sevišķi, kad paredzēta kāda liela cīņa," sacīja Vaits.

Ir skaidrs, ka šobrīd Vaita un Makgregora attiecības nav pašā labākajā stadijā, kas nedaudz liek aizdomāties par iespējamo īra atgriešanos 2021. gada sākumā. Vaits allaž ir ticis kritizēts par atklātu izdabāšanu Makgregora vēlmēm, bet tagad UFC prezidents ir parādījis stāju, kas, visticamāk, arī ir visa šī konflikta pamatā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu