"Nedomāju, ka tā ir nodevība!" Nataša Koroļova skaidro, kā piedevusi sava vīra Tarzāna klajo neuzticību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja Nataša Koroļova, kura nesen tika ierauta sava vīra striptīzdejotāja Sergeja Gluško jeb Tarzāna neuzticības skandālā, stāsta, kāpēc spējusi piedot un kā radusi skaidrojumu sava vīra sānsoļiem. 

Nataša Koroļova sniedza interviju, kurā paskaidroja savu nostāju attiecībā uz vīra Tarzāna neuzticību. Dziedātāja uzskata, ka viņas vīrs Sergejs Gluško ir liels bērns un brīžiem mēdz būt pārāk emocionāls.

"Es nedomāju, ka tā ir nodevība. Es domāju, ka tā bija manipulācija. Tās ir divas dažādas lietas. Viņu apzināti vadīja. Tā ir manipulēšana!" sacīja Nataša. Dziedātāja uzskata, ka manipulēt ar vīrieti ir tikpat viegli kā mizot bumbieri, vajag tikai izmantot pareizos sieviešu trikus.

"Es neattaisnoju viņu! Sliktākais, ko Sergejs izdarīja, ir tas, ka viņš viņas atveda mājās," sacīja Nataša. 

Sergejs Gluško apgalvo, ka viņam nav bijušas ilgstošas attiecības ar vienu no sievietēm - Anastasiju Šuļženko. Pati Nataša arī tam patiesi tic. 

"Es pazīstu savu vīru 20 gadus! Es zinu visas viņa kaislības, iespējas, vēlmes," māksliniece skaidroja savu uzticēšanos.

Par Tarzānu dēvētais Sergejs publiski atzina savu nodevību, sakot, ka viņš ir pārkāpis laulības zvērestu, jo bijis noteiktu vielu ietekmē. 

Atgādinām, ka Tarzāns esot uzaicinājis pie sevis uz mājām divas sievietes, kuras Koroļovai un viņas vīram nozagušas dārglietas vairāku tūkstošu vērtībā. Tāpat tika paziņots, ka viena no sievietēm - Anastasija Šuļženko - no Tarzāna it kā esot stāvoklī, kas izrādījās meli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu