VIDEO ⟩ "Ērkšķu" šovā dalībnieces pamatīgi salamājas un tiek aicinātas izkauties

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kā ierasts ceturtdienas vakarā, pie “STV Pirmā!” skatītājiem nonāks jaunākā skandalozā sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz...” sērija, kas jau šobrīd pieejama lietotnē “Shortcut.” Līdzās sadzīviskiem pārsteigumiem, kuri dažai labai projekta dalībniecei izrādīsies pārāk smags pārbaudījums, komandas saliedēšanas sacensībām un Mihaila Džondžua lekcijai par sadarbību, uzvirmos arī savstarpējie kašķi, nesaskaņas un centieni pārdalīt ietekmes sfēras. 

Par īpaši skaļa strīda un skarbu vārdu apmaiņas iemeslu kļūs nekas cits kā nevietā nomesta kolas pudele un čipsi.

“Man riebjas – visu laiku visu atstāj aiz sevis. Sēž, rij čipsus, bet nevar piecelties kolas pudeli izmest. Stāv priekšā – tev pašai netraucē?” kolēģei Inai uzbruks Ginta.

Vārds pa vārdam un abas dāmas tā iekarsīs, ka būs gatavas pat izkauties. Ina pārmetīs Gintai necieņu pret vecākiem cilvēkiem, bet, atbildot uz pārējo provokācijām attiecības noskaidrot ar dūru spēku, kolēģes virzienā raidīs pat tik aizskarošus vārdus kā “es ar sūdiem roks nesmērēšu.”

Tie, protams, gluži ka uguns pakulās, liks aizsvilties Gintai: Varbūt tu esi d**sa un sūds – tu mani par sūdu nesauks. Saprati? Lai es pēdējo reizi ko tādu no tevis dzirdētu!” Kā beigsies dāmu konflikts? Uzzināsiet “Caur ērkšķiem uz...” jaunākajā sērijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu