TV ekrānos nonāks jauns slavenību šovs, kuru vadīs Renāra Zeltiņa sieva (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Stereotipus par to, ka pirmdiena ir grūta diena, lauzīs asprātīgā šovmeņa Naura Brikmaņa un jaunās TV personības Ievas Kohas–Zeltiņas izklaidējošs šovs “Vakars uz dīvāna”, kurš pie kanāla 360TV skatītājiem nonāks jau 12. oktobrī plkst. 21:00.

Tas uzburs sirsnīgu mājas sajūtu – ar labi zināmiem viesiem, jautrām spēlēm un neparastiem izaicinājumiem, solot mundruma un neaizmirstamām emocijām piepildītu vakaru. Nauris un Ieva, apveltīti ar gaumīgu humora izjūtu un dzīvu interesi par visu jauno, iztaujās slavenības, dalīsies savos “nedēļas pārsteigumos” un pārrunās sabiedrībā aktuālākos notikumus. Tāpat viņi iejutīsies “dzīves gardēžu” lomās un dosies uz saviesīgiem pasākumiem, iepazīs iecienītākās atpūtas vietas, jaunākos restorānus un uz savas ādas izmēģinās spožākās izklaides.

Pirmajā raidījumā uz studijas dīvāniņa ērti iekārtosies “Dailes teātra” aktieris Gints Andžāns, kurš ne tikai asprātīgā manierē atbildēs uz Ievas un Naura āķīgajiem jautājumiem, bet arī iesaistīsies spēlē “Pārsteidz mani”.

Tajā “Vakars uz dīvāna” viesi sacentīsies par to, kurš uz raidījumu atnesīs visdīvaināko lietu, kas reiz uzdāvināta, bet tā arī netiek izmantota. Ar īpaši pikantu dāvanu šoreiz visus pārsteigs un pat šokēs tieši Nauris Brikmanis – varam pačukstēt, to šovmenis licis lietā savulaik filmējoties kails un neparasto lietu ieraugot, studijā uzvirmos īsta jautrība! Turpretim kādā no nākamajiem raidījumiem “Vakaram uz dīvāna” pipariņu piešaus pazīstamais bārmenis Andris Reizenbergs, kurš Ievu un Nauri cienās ar savu slaveno siļķi. Tāpat viņš pārsteigs ar aktuālāko “Tik Tok” deju un pat repa manierē izpildīs leģendāro “Dziesmu par lācīti”.

Lai vakaram uz dīvāna piešķirtu unikālu vērienu un ļautu skatītājiem ielūkoties notikumos, par kuriem runā visi, Nauris Brikmanis un Ieva Koha-Zeltiņa dosies arī ārpus studijas un uz savas ādas izmēģinās trendīgākās lietas un vietas, kurās vērts pabūt un apskatīt. Šova pirmizrādes dienā Nauris skatītājus pārsteigs ar dalību gleznošanas meistarklasē, kura sola trīs stundu laikā ikvienu padarīt par mākslinieku. Bet Ieva būs devusies uz erotisko romānu autores Karīnas Račko jaunākās grāmatas, kas jau šobrīd kļuvusi par īstu sensāciju, prezentācijas pasākumu. Vakaram īpašu noskaņu piešķirs Naura spēlētā ukulele un jau pirmajā raidījumā taps improvizēta un skanīga dziesmiņa par vakaru uz dīvānu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu