TV ekrānos nonāks šovs, kurā cilvēkiem tiks veiktas plastiskās operācijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

8. oktobrī pie TV3 skatītājiem nonāks vērienīgais ekstrēmo pārvērtību šovs “Operācija: Jauna dzīve”, kur no 50 drosminiekiem tiks atlasīti tie seši, kuri būs gatavi uzsākt ceļu pretim jaunai dzīvei. Šova vadītājas lomā iejutīsies TV personība Aija Selga–Brikmane.

"Esmu cilvēks, kurš savā dzīvē ilgi nestāv uz vietas, iespēju robežās cenšos mainīt visus apstākļus un situācijas, kuras mani neapmierina vai neved iecerētajā virzienā. Tādēļ es labprāt pavadu laiku ar sev līdzīgiem cilvēkiem - tādiem, kuri dzīvo savu dzīvi tā, lai ar katru dienu to padarītu labāku un kļūtu laimīgāki. Un dalībniekiem, kas piedalās šovā, ir jāpierāda, ka viņi ir gatavi mainīties, pārvarēt sevi un doties savu sapņu virzienā," izsakās raidījuma vadītāja.

Vaicājot, ko viņa domā par plastisko ķirurģiju, Aija uzskata, ka dzīvē ir jāizmēģina visas metodes, kas cilvēkam var palīdzēt justies skaistākam, pašpārliecinātākam un veiksmīgākam. “It sevišķi, ja arī apstākļi un iespējas to atļauj. Kāpēc ne, ja tā rezultātā cilvēks jūtas labāk? Jautājums, protams - uz cik ilgu laiku šī sajūta saglabāsies un vai ar to būs pietiekoši, lai sasniegtu vēlamo? Es pati arī esmu domājusi par plastiskās ķirurģijas operācijām, bet līdz šim nevienu operāciju neesmu veikusi.”

Pārvērtības dalībniekiem veiks profesionāļu komanda - plastiskās ķirurģijas speciālists Vadims Kļimecs (“Lipex”), zobārstniecības eksperts Raivis Sietnieks (“Confidential”), acu ķirurgs Dr. Fēlikss Lūkins (Dr. Lūkina acu klīnika). Savukārt pārvērtību procesā dalībnieku atbalsts un ceļa biedrs būs šova vadītāja.

Foto: ieskats šova dalībnieku atlasē

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu