Mārupē saslīd, ietriecas kokā un uz jumta apgāžas automašīna

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Dzīvojamā sektorā Mārupē, Bebru ielā, starp Kurmāles un Krones ielu, notiek braucamas daļās seguma atjaunošana un daļa asfalta ir nofrēzēta. Šis faktors izspēlēja ļaunu joku ar kādu Volvo vadītāju, vēstī TV3 raidījums "Degpunktā".

Autovadītājs nebija izvēlējies drošu braukšanas ātrumu, un brīdī, kad viņam vajadzēja bremzēt, automašīnu sanesa, tā nobrauca no ceļa, aizķēra koku un apgāzās uz jumta. Negadījums notika 5. oktobra pusdienlaikā.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Volvo pasažieris raidījumam Degpunktā apliecina, ka mašīna kļuvusi nevadāma ceļa seguma dēļ.

"Uz tās bedrītes mašīnu sanesa, tā ietriecās kokā. Vienkārši braucām taisni," norāda pasažieris, piebilstot, ka traumas nav guvis un no šāda viedokļa Volvo nudien esot drošākais automobilis.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Glābēji, kuri notikuma vietā pēc policistu aicinājuma ieradās palīdzēt likvidēt avārijas sekas, apgāza samīcīto auto atpakaļ uz riteņiem un atbrīvoja satiksmi minētajā ceļu posmā.

Pats Volvo šoferis kameras priekšā stāstīt par negadījuma apstākļiem nevēlējās, taču aizkadrā atklāja, ka spēkratam aizvadītās nedēļas beigās bija uzliktas jaunas vissezonas riepas, taču pat tās nav palīdzējušas savaldīt auto. Vēl viena ziņa, kas noteikti neiepriecina saimnieku, - spēkratam nebija KASKO apdrošināšanas.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu