SPKC dod atļauju notikt MHL duelim starp "Rīgu" un "Akuli"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pēc antivielu testu veikšanas Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC) ir devis "zaļo gaismu" Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) spēlei, kurā "Rīga" trešdien savā laukumā uzņems Sahalīnas "Akuli", aģentūra LETA noskaidroja Latvijas klubā.

Otrdien abu komandu pirmā savstarpējā spēle tika pārcelta uz nenoteiktu laiku. Kā ziņoja portāls "Sportacentrs.com", mačs tika pārcelts tāpēc, ka pretinieku komandā tika konstatēti aptuveni desmit pozitīvi Covid-19 gadījumi.

Trešdien paredzētā spēle notiks kā plānots, tai "Arēnā Rīga" sākoties plkst.18.30.

Kā noskaidroja aģentūra LETA, "Akuli" spēlētājiem tika veikti Covid-19 antivielu testi, un tie hokejisti, kuri vīrusu jau ir pārslimojuši un nevar apdraudēt citus, pēc SPKC atzinuma trešdien varēs doties laukumā.

Tikmēr Sahalīnas komandas preses pārstāve Valentīna Okunskaja aģentūrai LETA apliecināja, ka pirmie veiktie testi parādījuši "kļūdainus rezultātus". "Atkārtotajos testos visiem hokejistiem rezultāti bija negatīvi. Turklāt, tika konstatētas antivielas pret vīrusu," raksta Okunskaja.

Abām komandām savstarpējās spēles Latvijā paredzētas arī piektdien un sestdien. Paredzams, ka otrdienas mačs tiks pārcelts uz ceturtdienu, tāpēc komandas savā starpā spēkosies četras dienas pēc kārtas.

Rīgas komanda ar 12 punktiem 12 spēlēs Rietumu konferencē ieņem septīto vietu starp 17 Rietumu grupas komandām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu