Pasaules garāko kāju īpašniece pastāsta par ikdienas izaicinājumiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mači Kurina.
Mači Kurina. Foto: Facebook/CGTN

Pasaulē garāko kāju īpašniece no Ostinas, Teksasā, iekļuvusi 2021. gada Ginesa rekordu grāmatā un stāstījusi par savām ikdienas grūtībām. Par to rakstīts Ginesa pasaules rekordu oficiālajā vietnē.

17 gadus vecajai rekordistei Mači Kurinai ir garākās kājas starp sievietēm un pusaudžiem pasaulē. Viņas kreisās kājas garums ir 135,3 centimetri, bet labās kājas garums - 134,3 centimetri. Meitene jau sen ir sapņojusi uzstādīt rekordu, lai iedvesmotu un motivētu garus cilvēkus novērtēt viņu dabiskās īpašības.

"Par mani nekad neņirgājās kāju garuma dēļ. Par mani smējās, jo es biju garāka par citiem," viņa atceras.

Posted by CGTN on Wednesday, 7 October 2020

"Vidusskolā es pārtraucu uztraukties par to, ko citi cilvēki par mani domā, un pēc tam nekas mani vairs neaizskāra." 208 centimetrus garā Kurina ir mudinājusi augumā garākas sievietes uztvert savu augumu kā dāvanu.

Neskatoties uz savu pozitīvo noskaņojumu, amerikāniete katru dienu saskaras ar daudzām neērtībām: viņai ir grūti iziet pa durvīm, iekāpt automašīnā un izvēlēties piemērota izmēra apģērbu. Neskatoties uz to, garās kājas viņai ir līdzējušas citās dzīves jomās - sieviete atklājusi, ka garais augums lieti noder, spēlējot volejbolu. Garo kāju īpašniece tāpat esot iemantojusi zināmu popularitāti sociālajā tīklā "TikTok".

Nākotnē Karrina plāno sākt studijas Lielbritānijā un iekļūt Ginesa rekordu grāmatā kā pasaules augstākā profesionālā modele.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu