Nāves draudi un uzbrukums ar zāģi. Magones pagalmā noticis pamatīgs kautiņš, iesaistīta policija un mediķi (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dramatiski notikumi šovakar gaidāmi “STV Pirmā!” realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” – Magones Šutovienes iegādātā īpašuma bijušie saimnieki, kuri, kā pastāstīja šovu zvaigzne, nesen jau bija izdemolējuši “Avotiņu” pagalmu un nolauzuši eglītēm galotnes, būs gatavi iet tālāk un likt lietā pat motorzāģi, lai patvaļīgi zāģētu kokus. Redzot posta darbus, ko viņa īpašumā nodara nelūgtie viesi un to, ka egles krīt viena pēc otra, Žanis sākumā centīsies visu atrisināt mierīgā ceļā. Tomēr tas nesniegs nekādus rezultātus, tāpēc viņš atrotīs piedurknes un metīsies aizstāvēt savas mājas un ģimeni.

“Iedomājies, es samaksāju 17 štukas un viņi nāk un griež egles ārā! Mums naudas lietas ir nokārtotas – viņiem te nav ko nākt un nav ko darīt, viņiem te nekas nepieder. Tāpēc ir tāds jautājums, kas ar tanti ir – vai viņai ir kaut kāda slimība vai nervu sabrukums. Ar kādām tiesībām un uz kāda pamata svešs cilvēks var atrasties manā īpašumā un veikt kaut kādas demolācijas darbības?” šoku neslēps Magone un sacīs, ka vēl joprojām no redzētā kājas dreb.

Un kā nu ne – “Avotiņu” pagalmā pēc notikušā ieradīsies arī policija un mediķu brigāde. Bet Magone atklāti paudīs, ka nu baidās ne tikai par savu un Žaņa, bet arī bērnu dzīvībām. Sieviete ir pārliecināta, ka bijusī “Avotiņu” saimniece varot īstenot arī citus posta darbus, jo arī Šutovu kaimiņiene esot dzirdējusi Magones ģimenes virzienā raidītus draudus.

“Ja viņi ir solījuši nogalināt un dedzināt, es arī nebrīnos, ka kāda dedzināšana arī drīzumā varētu notikt. Lūdziet, lai Magone ar bērniem izdzīvo!” pie saviem faniem ar rūgtumu sirdī šovakar vērsīsies “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu