"Ja "Dinamo" neatdzīvinās Skudra, to neizdarīs neviens." Apskatnieks ieskicē Rīgas kluba sezonas turpinājumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti un galvenais treneris Pēteris Skudra
Rīgas "Dinamo" hokejisti un galvenais treneris Pēteris Skudra Foto: Edijs Pālens/LETA

Krievijas portāla "Championat" apskatnieks Ļevs Lukins uzskata, ka Rīgas "Dinamo" vienīgā cerība glābt šo sezonu ir Pēteris Skudra.

Rīdzinieki šajā sezonā ir piedzīvojuši neveiksmīgu startu. Protams, patraucēja karantīna, kas ievērojami saraustīja spēļu grafiku, kā arī vietu tabulā neuzlaboja divi tehniskie zaudējumi, kurus bez sevišķas vilcināšanās piešķīra līga. Tomēr nevar noliegt, ka arī laukumā nav rādīts pats spožākais sniegums.

Lukins savā apskatā norādīja, kas sezonas turpinājumā būtu jādara visām Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rietumu konferences komandām.

"Ir jātic Pēterim Skudram. Nopietni. Kas tad vēl atliek Latvijas komandai? Ievērojami pastiprināt sastāvu "Dinamo" tik un tā nevarēs. Būs jāspēlē ar to sastāvu, kas salasīts vasarā. Ir skaidrs, ka tas [sastāvs] nav radīts lieliem panākumiem, bet tajā ir spēlētāji, kuri spēj dot rezultātu. Un to izspiest var tikai pārliecināta trenera roka," rakstīja apskatnieks.

Tāpat Lukins norādīja, ka, viņaprāt, Skudra joprojām ir rīdzinieku labākā cerība uz panākumiem, neskatoties uz ne pārāk veiksmīgo sezonas sākumu.

"Starpsezonā rakstīju par to, ka Skudra uz "Dinamo" ir izsaukts, lai to atdzīvinātu. Līdz šim Pēterim izdodas ne pārāk labi, tomēr neaizmirsīsim, ka rīdziniekiem bija arī jādodas karantīnā. Par šīs komandas sniegumu vēl nav izveidojies konkrēts iespaids. Sarūgtina pastāvīgie zaudējumi, bet Skudram vēl ir laiks, lai atgrieztu komandu pie dzīvības. Ja "Dinamo" neatdzīvinās Skudra, to neizdarīs neviens," pārliecināts ir Lukins.

Tāpat jāatzīmē, ka laukumā joprojām Covid-19 dēļ nevar doties vairāki pamatsastāva hokejisti, kas piespiež Skudram regulāri eksperimentēt ar dažādiem virknējumiem.

Savu nākamo spēli "Dinamo" aizvadīs piektdien, plkst. 18:30 viesojoties pie Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit".

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu