Ņem vērā! ⟩ Siguldas apkārtnē brīvdienās var būt īpaši intensīva satiksme

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Gauja.
Gauja. Foto: Edijs Pālens/LETA

Labos laika apstākļos brīvdienās Siguldas apkārtnē var būt īpaši intensīva satiksme, tāpēc jāplāno papildu laiku ceļam, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Vienlaikus patlaban būvdarbi turpinās vairāk nekā 80 valsts ceļu posmos un ir spēkā satiksmes ierobežojumi.

Lielākie satiksmes ierobežojumi sakarā ar ceļu remontdarbiem uz galvenajiem autoceļiem ir uz Vidzemes šosejas (A2), uz Daugavpils šosejas (A6), Jelgavas šosejas (A8), uz galvenā autoceļa Jēkabpils-Ludza (A12) un uz galvenā autoceļa Rēzekne-Daugavpils (A13).

Tikmēr uz reģionālajiem autoceļiem lielākā apjoma būvdarbi turpinās uz autoceļa Pūri-Auce-Grīvaiši (P96), uz autoceļa Ventspils-Kuldīga-Saldus (P108), autoceļa Rēzekne-Gulbene (P36), autoceļa Pļaviņas-Madona-Gulbene (P37), autoceļa Dūči-Limbaži (P53), autoceļa Līvāni-Preiļi (P63), uz ceļa Jēkabpils-Lietuvas robeža (Nereta) (P75) un uz autoceļa Jelgava-Staļģene-Code (P94).

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī "Latvijas Valsts ceļi" mājaslapā "www.lvceli.lv" un navigācijas lietotnē "Waze".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu