VIDEO ⟩ Reiniks un Tīna "netur līdzi" interneta huligāna Armja ekstrēmajiem ceļojuma plāniem Gruzijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Daudzi kaislīgi ceļotāji noteikti ir nonākuši dilemmas priekšā – kā rīkoties, ierodoties galamērķī agrā rītā? Iet gulēt vai uzreiz mesties piedzīvojumos un baudīt visu, ko svešā zeme piedāvā? Šādā situācijā nokļūs arī kanāla 360TV un "YouTube" kanāla "Brīvdienas TV" iemīļotā ceļojuma šova "Četri uz koferiem" dalībnieki – Lauris Reiniks un Samanta Tīna, kuriem šoreiz košajā Gruzijā pievienosies influenceris un par interneta huligānu dēvētais Armands Jaunzems jeb Armis un fitnesa skaistule Juta Valdmane.

Allaž ballēties kārais Armands Jaunzems, kurš šajā sērijā, kas pie skatītājiem nonāks sestdienas vakarā, iejutīsies gida lomā un būs nolēmis - izklaides jāsāk uzreiz, bez gulēšanas.

Četrotne Tbilisi ieradīsies četros no rīta un jau plkst. 7:00 Armands būs iecerējis pirmo ekskursiju. Tik ekstrēmiem plāniem gan nebūs gatavi pārējie ceļabiedri - īpaši Samanta un Lauris galīgi nebūs mierā ar šo ideju un abi - kurš nu skaļāk, kurš klusāk - sāks pret to protestēt.

"Armand, davai, nevajag septiņos!" ceļabiedru centīsies pierunāt Lauris Reiniks. Viņam pievienosies arī Samanta Tīna, sakot – lai kārtīgi izbaudītu Armanda sarūpētās izklaides, viņai ir kaut nedaudz jāizguļas. "Tas, kā es rēķinu – mēs gulēsim tagad četras stundas vai divas, tas neko nemainīs, cik mēs būsim izgulējušies," pārliecināti sacīs Armands.

Tomēr, lai arī nolēmuši pāris stundas pagulēt, tas draugiem neizdosies – izrādīsies, ka Armanda noīrētā dzīvokļa adresi nezina pat taksometra šoferis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu