Lielo izmēru modele Ešlija Greiema "lauž internetu", drosmīgi demonstrējot savas strijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Lielo izmēru modele Ešlija Greiema ir atkopusies pēc dzemdībām un atgriezusies darbā. Sieviete "Instagram" ievieto patiesus foto un video bez jebkādiem uzlabojumiem. Vienā no pēdējām publikācijām Greiema drosmīgi parādīja savu ķermeni bez filtriem.

Video sieviete parādīja strijas, kas izveidojušās uz vēdera pēc bērniņa piedzimšanas. Publikāciju noskatījušies jau 630 000 lietotāju. Modele ir saņēmusi daudz pozitīvu komentāru. Cilvēki apgalvoja, ka Greiema izskatoties brīnišķīgi un esot viņus iedvesmojusi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Modele vienmēr esot vēlējusies, lai sievietes pieņem savu patieso augumu un nejūt vajadzību uzlabot fotogrāfijas skaistuma standartu dēļ. Ar "Instagram" platformas palīdzību sieviete vēlas lauzt pieņemtās skaistuma normas.

Greiema runāja arī par to, kādēļ nevēlas "fotošopēt" savas strijas. "Man vienmēr jautā, ko foto vēlos pielabot, ko noņemt. Es saku - neko. Vienīgais, ko izņemiet no bildes, – konstrukciju, kas tur fona audumu. Vēlos, lai cilvēki redz, kāda esmu patiesībā, jo katram no mums ir savs stāsts," apgalvoja modele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Sieviete arī publicēja video, kurā redzama sarkanā peldkostīmā, skujot padusi. Greiema vēlas, lai sievietes nejustu kaunu par normālām lietām, kā apmatojums vai strijas.

Intervijā ar žurnālu "People" modele sacīja: "Daudzas sievietes nav apmierinātas ar savu ķermeni, kā rezultātā viņas nav par sevi pārliecinātas. Esmu šeit, lai parādītu, ka mums visiem ir kaut kas, ko sabiedrība likusi noslēpt. Taču kāpēc lai mēs to darītu?"

Greiema janvārī laida pasaulē dēliņu Ervinu un tagad ir atgriezusies darbā. Modele piedalījās Milānas modes nedēļas skatē. Sieviete publicēja video, kurā skates aizkulisēs no krūts atslauc pienu.

"Šis gads visiem ir bijis grūts, un esmu pārsteigta par modes industrijas spēju pielāgoties jaunajiem apstākļiem. Paldies visiem, kuri palīdzēja man droši atgriezties uz mēles. Man tās ļoti pietrūka!" rakstīja Greiema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu