FOTO UN VIDEO Apbrīnojamā daba! Vilks apciemo grizli lāci, kurš mielojas ar noslīcinātu alni (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jeloustonas nacionālais parks pasaulē ir zināms ar satriecošām apskates vietām, taču nesen kāda fotogrāfa uzmanīgā acs ir iemūžinājusi ārkārtīgi interesantu tikšanos, par ko internets ir stāvā sajūsmā.

Teju nedēļu grizli lācis mielojās ar alni, ko bija noslīcinājis Jeloustonas upē un tur pat krastā "uzservējis". Tā kā piekraste ir labi redzama, lāča pikniks kļuva par svētku vakarēdienu pulkam dabas fotogrāfu.

Tomēr no visiem satriecošajiem lāča un aļņa kadriem īpaši izceļas ceļotājs un fotogrāfs Sets Rojals Krofts no Montānas štata, ASV, vēstī izklaides portāls "Bored Panda".

Dzirdējis par grizli lāča netraucēto pikniku, viņš nevarēja palaist garām iespēju to ieraudzīt caur savas kameras objektīvu. Sets ieradās parkā ap pulksten 6 no rīta.

Fotogrāfs portālam pastāstīja, ka joprojām bijis tumšs, tāpēc ar karsta buljona termosu rokās viņš uzstādīja savu uzticamo draugu "Sony" un sāka gaidīt rītausmu. Kad saule sāka lēkt un migla lēnām norima, Sets sāka fotografēt un filmēt.

Daba nolēma viņu iepriecināt ar daudz jaudīgāku skatu, kā viņš bija gaidījis. Pelēkais vilks iznāca no meža, iespējams, pēc tam, kad bija sajutis beigtā alņa smārdu, un Sets iemūžināja dažas no iespaidīgākajām fotogrāfijām savā dzīvē.

Ielūkojies!

Video: Vilks apciemo alni ēdošu grizli lāci

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu