Zīmols "Gucci" pārdod kleitu vīriešiem, kas maksā vairāk nekā daudzu cilvēku mēneša alga (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: GUCCI mājaslapa

Slavenais zīmols "Gucci" nācis klajā ar rūtainu kleitu, kas paredzēta vīriešiem. Tās cena ir 2600 ASV dolāru, un cilvēkiem ir dažādi viedokļi gan par apģērbu, gan par augsto cenu. Kleitas mērķis esot "lauzt toksiskos stereotipus par vīriešu dzimumu".

Sociālajos tīklos daudzi bija sašutuši par kleitas augsto cenu, apgalvojot, ka ir bezjēdzīgi tērēt tik daudz naudas par zīmola apģērbu. Vairāki cilvēki norādīja, ka viņu mēnešalga nemaz nav tik liela, kāda ir kleitas cena. Citi bija neizpratnē, kādēļ modelim zem kleitas bija pavilktas džinsu bikses.

"Kleita ir daudzpusīga, un to var valkāt dažādi. Katrs to var pielāgot savam individuālajam stilam," teikts kleitas aprakstā.

Rūtainā kleita ir oranžā krāsā un izšūta ar pērlītēm, to papildina satīna josta un balta apkaklīte. Dizainers apgalvo, ka iedvesmojies no deviņdesmito gadu stila.

"Gucci" piedāvā arī lētāku variantu. Par 1800 ASV dolāriem iespējams iegādāties garu kokvilnas kreklu ar ziedu rakstu un perlamutra pogām no "Gucci Liberty" kolekcijas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci) on

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu