Otrdienas horoskops: 13. oktobris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops otrdienai, 13. oktobrim. 

AUNS Naudas lietas vēlamāk nokārtot no paša rīta, jo tad mazāk iespējamas dažādas nejaušības, kuru šodienas laikā būs gana. Vēlams būt piesardzīgākam, strādājot ar visu veidu dokumentāciju.

VĒRSIS Tev izdosies izveidot patiesu saskaņu attiecībās ar līdzgaitniekiem. Lielisks brīdis, lai dibinātu jaunus lietišķos sakarus, pārrunātu nākotnes biznesa plānus. Dienas izskaņu pavadi kopā ar mīļoto.

DVĪŅI Apliecināsi savas plašās zināšanas, daudzpusīgos talantus. Taču diezgan saasināti reaģēsi uz citu norādēm, kritiku. Piebremzē savu pašlepnumu, jo citādi vari pamatīgi saasināt attiecības ar kolēģiem.

VĒZIS Kāds Vēža zīmes pārstāvis var gūt apstiprinājumu tam, ka dzīve var sagriezties kājām gaisā vienas dienas laikā. Labums tāds, ka liela daļa pārmaiņu būs labvēlīgas, izaugsmi, garīgo attīstību veicinošas.

LAUVA Ievēro kārtību darba lietās, rūpīgāk seko līdzi paveiktā kvalitātei. Iespējams, tieši šobrīd priekšniecība aktīvāk sekos tam, kā pildi savus pienākumus. Vakarpusē droši vari doties uz kādu izklaides pasākumu.

JAUNAVA Tev tikai vajadzēs nelielu impulsu no malas, lai saņemtos īstenot savas patiesās vēlmes. Būs Jaunavas, kuras nevis tikai aizdomāsies par savu biznesu, bet arīdzan darīs ko lietas labā!

SVARI Finansiālais stāvoklis jūtami ietekmēs tavu garastāvokli. Neapmierinātība var izpausties dažādi. Neizgāz dusmas uz kolēģiem vai tuviniekiem. Labāk tiec vaļā no negācijām ar sporta aktivitāšu palīdzību!

SKORPIONS Mēness Jaunavā var padarīt tevi diezgan pedantisku, skrupulozu it visā, kas skar darbu un naudas lietas. Skorpioniem priekšniekiem jābūt saudzīgākiem pret saviem padotajiem.

STRĒLNIEKS Dažubrīd var likties, ka dzīvo vakardienā. Tas tāpēc, ka notikumi atkārtosies, pie vainas būs daži pienākumi ar rutīnas raksturu. Ja nolemsi doties izklaidēties, naudu neskaitīsi, atļausies visu, ko kāro.

MEŽĀZIS Atvasītes, viņu sekmes vai ārpusskolas aktivitātes sagādās daudz pozitīvu emociju. Tu daudz ko varēsi mācīties no jaunākās paaudzes. Galvenokārt jau to, kā pieņemt pārmaiņas dzīvē.

ŪDENSVĪRS Ja runāsi par daudz, citiem būs grūti saprast, ko tu īsti gribi pateikt, tāpēc labāk mazāk, bet ar jēgu un apdomu! Iespējams, jutīsies par kaut ko vainīgs un neradīsi mieru, līdz nebūsi savu vainu izpircis.

ZIVIS Piemērota diena analītiskiem darbiem. Savukārt fizisko slodzi palielināt nebūtu ieteicams! Vakarā ģimenes dzīvē vari piedzīvot nelielus pārsteigumus. Attieksmē pret otro pusīti būs patiesi iejūtīgs.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu