Piektdienas horoskops: 16. oktobris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops piektdienai, 16. oktobrim. 

AUNS Izstarosi pārliecību un profesionālo autoritāti, kāpēc ne reizi vien apkārtējie vērsīsies pie tevis pēc padoma. Šī būs patiesi auglīga diena Auniem, kuri saistīti ar pedagoģiju, žurnālistiku un apdrošināšanu.

VĒRSIS Prasme saprasties ar dažādu uzskatu piekritējiem ļaus daudz vieglāk īstenot ikdienas darbus. Rezultātus galvenokārt nodrošinās pacietība, savaldīgums un tev raksturīgā neatlaidība.

DVĪŅI Zvaigznes noteikti iesaka atturēties vienlaikus sākt vairākus darbus. Šobrīd svarīga būs koncentrēšanās kam vienam noteiktam. Izkaisīta uzmanība nenovēršami radīs problēmas.

VĒZIS Nesēdi un neceri, ka tev kaut kas nokritīs no gaisa. Ja gribi ko panākt, nāksies vien atlocīt piedurknes un ķerties vērsim pie ragiem! Panākumi būs sasniedzami tieši ar smagu darbu, nevis veiksmi.

LAUVA Nepieciešamības gadījumā vari ķerties klāt nekustamā īpašuma lietām, ar apdrošināšanu saistītajam. Aizraujošs brīdis tām Lauvām, kuras saistītas ar jurisprudenci, finanšu sektoru un mākslas pasauli.

JAUNAVA Spēsi nedaudz vienkāršāk paraudzīties uz notiekošo, tādējādi atrast jaunus risinājumus esošajiem sarežģījumiem. Dienas pirmā puse piemērota pārrunām, pēcpusdiena darbam vienatnē.

SVARI Mēness atrašanās tavā zīmē padarīs tevi īpaši draudzīgu, sabiedrisku un bezrūpīgu. Noskaņa gan var nedaudz svārstīties dienas gaitā, taču tas netraucēs tev paveikt iecerētos pienākumus.

SKORPIONS Nekļūsti virspusējs, tavu panākumu atslēga vienmēr ir bijusi precizitāte un tālredzība. Attiecībās ar kolēģiem esi maķenīt diplomātiskāks, iejūtīgāks. Atvasītes vakarā izrādīs savus untumus.

STRĒLNIEKS Lielāku interesi izrādīsi par notiekošo pasaulē. Vēlēsies pārspriest globālos jaunumus ar saviem domubiedriem, kolēģiem. Pielūko, lai runātīgais noskaņojums pārāk nenovērš no darba lietām!

MEŽĀZIS Nepārvērtē savas iespējas, izturies saudzīgāk pret nervu sistēmu, tā var izrādīties trauslāka nekā ierasts. Garīgā, analītiskā darba veicējiem vajadzētu pienācīgi atslogot sevi pēc intensīvas strādāšanas.

ŪDENSVĪRS Vēlams sakārtot attiecības ar kolēģiem, mājiniekiem. Sirsnīga izrunāšanās, kompromisi un pielāgošanās spējas ļaus atrisināt jebkuras līdzšinējās domstarpības. Kādam dzims jaunas biznesa idejas.

ZIVIS Primārās šodien izrādīsies attiecības, mīlas dzīvē notiekošais. Ja arī darbs sauks, tu, protams, paveiksi profesionālos pienākumus, taču domās vienalga kavēsies pie laulības ostas aktualitātēm.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu