Šķirtais Sauliešu pāris nosvin meitas svētkus ar jaunajām otrajām pusītēm (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sestdien, 10. oktobrī, tika svinēta hokejista Kaspara Saulieša un influenceres Katrīnes Saulietes kopīgās atvases dzimšanas diena.

Kā liecināja Katrīnes un Kaspara publiskotie kadri sociālajos tīklos, ballīte notika kāda Rīgas iepirkšanās centra bērnu laukumiņā. 

Ballītē piedalījās arī Saulietes otrā pusīte, pilots Pēteris Vasiļevskis, kā arī Saulieša sirdsdāma, basketbolista Jāņa Timmas bijusī sieva Sana Timma ar dēliņu Kristianu. 

Atgādinām, ka pēc šķiršanās Katrīnes un Kaspara starpā bija jūtami saspīlējumi, ko abi neslēpa arī publiskajā telpā - Katrīne intervijā Lauras Saulītes raidījumā pastāstīja, kāpēc pēc vairāk nekā 10 laulībā pavadītiem gadiem nolēma šķirties. Pēcāk Kaspars vietnē "Instagram" no kāda sekotāja saņēma jautājumu, vai viņš atbalsta to, ka viņa bijusī sieva publiski izklāstījusi abu šķiršanās iemeslus. Uz to Kaspars reaģēja visai asi: "Atbalstu!?! Pagaidām mēs redzam viena aktiera izrādi... Galvenie aktieri vēl nav kāpuši uz skatuves!"

Tāpat Kaspars pauda manāmu neapmierinātību par to, ka dzīvnieku patversmes "Ulubele" sociālajos tīklos Katrīnes mīļotais vīrietis Pēteris Vasiļevskis tika nodēvēts par Saulieša meitu "jauno vecāku".

Foto: instagram/sauljukas91, ievulens, sana_timma / TVNET kolāža
Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu