Repera Morgenšterna jau vairākas reizes pārceltais koncerts Rīgā tomēr tiks pārcelts uz pavasari

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Skandalozā Krievijas repera Morgenšterna koncerts, kam bija plānots notikt 13. novembrī, tomēr tiks pārcelts uz aprīli, portālam "Apollo" apliecināja koncerta organizators "Best Show Events".

Koncertam klubā "First Mir" vajadzēja notikt 6. jūnijā, tomēr tad tas tika pārcelts uz 14. novembri, bet nesen tas tika pārlikts dienu agrāk - uz 13. novembri.

Taču tagad koncerta organizatori portālam "Apollo" apliecināja, ka joprojām spēkā esošo ierobežojumu dēļ koncerts tiks pārlikts uz aprīli. 

Organizators solīja, ka sīkāka informācija par jauno koncerta datumu gaidāma tuvākās nedēļas laikā. 

Atgādinām, ka, ņemot vērā Covid-19 straujo izplatību, valdība lēma stingrāk ierobežot cilvēku pulcēšanos, iekštelpās ļaujot pulcēties līdz 500, bet ārtelpās - līdz 1000 cilvēkiem.

Paredzēts ierobežot pasākumus, kas ir saistīti ar augstu infekcijas izplatības risku - pasākumus iekštelpās, kas saistīti ar neorganizētu cilvēku pārvietošanos, dejošanu u.tml., kad nav iespējams nodrošināt distancēšanos.

Ņemot vērā minēto, noteikts, ka organizēti pasākumi var notikt tikai fiksētās, personalizētās sēdvietās. Analoģiski ierobežojumi tiek noteikti arī naktsklubiem, bāriem un tamlīdzīgām izklaides vietām, kur notiek pastiprināta cilvēku pulcēšanās un dejas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu