Sedokova un Timma pēc filmēšanās raidījumā paziņo, ka dosies mīlēties (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas TV raidījumu vadītāja Laisana Utjaševa savā "YouTube" kanālā ievietojusi pikantu vingrošanas pamācības video, kurā piedalījušies arī nesen laulātie Jānis Timma un Anna Sedokova. 

TV raidījumu vadītāja Laisana Utjaševa savā "YouTube" kanālā ievietoja videoklipu, kurā mācīja, kā vingrot pa pāriem. Laisanas partneris šajās aktivitātēs bija viņas dzīvesbiedrs - komiķis Pāvels Voļa

Vadītāja tiešsaistē sazinājās ar šīs vasaras karstāko pāri Jāni Timmu un Annu Sedokovu. Videoklipa sākumā četrotne apsprieda labākos veidus, kā trenēt dibena muskuļus un krūtis. Abi pāri vienlaicīgi katrs savās mājās arī veica dažādus fiziskus vingrinājumus. Daži no tiem bija īpaši pikanti.

Laisana videoklipa laikā regulāri izteica glaimojošus komentārus Annai un viņas augumam. "Tu zini, ka esi pati skaistākā sieviete, vai ne? Jāni, tev arī tas būtu jāzina," sacīja Laisana. 

Sedokova arī stāstīja, ka abiem pietrūkst laika kopā, jo Timma regulāri ir prom spēlēs. 

Raidījuma noslēgumā Anna mīļi apskāva Jāni un atzina, ka ir nogurusi, taču ar to vēl viss neesot galā.

"Mēs iesim izstaipīties un pēc tam mīlēsimies," noslēgumā piebilda Anna. 

Atgādinām, ka 4. oktobrī tapa zināms, ka latviešu basketbolistam Jānim Timmam no ULEB Eirolīgas komandas Maskavas apgabala "Himki" konstatētas pozitīvas Covid-19 analīzes. Timma esot izolēts un atrodas ārstu uzraudzībā. Tomēr, kā noprotams pēc sociālajiem tīkliem, basketbolists atrodas dzīvoklī kopā ar Sedokovu

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu