Noslepkavotā Pāvela Rebenoka draugs atklāj, kā tiks sadalīts viņa mantojums (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zvērināts advokāts Pāvels Rebenoks
Zvērināts advokāts Pāvels Rebenoks Foto: Zane Bitere/LETA

Naktī uz svētdienu, 20. septembri, savās mājās tika nogalināts zvērināts advokāts Pāvels Rebenoks. Viņa tuvs draugs, jurists Mārtiņš Krieķis izdevumam "Privātā Dzīve" skaidro, vai Rebenoks bija atstājis testamentu.

Rebenoks bija turīgs - Valsts amatpersonas deklarācija liecina, ka viņam piederēja vairāki īpašumi, trīs automašīnas, akcijas "Grindeks" un "Olainfarm", kapitāla daļas veterinārajā klīnikā "Frančeska VET" un SIA Verdorff, skaidrās naudas uzkrājumi, kā arī uzkrājumi bankā kopā sasniedzot aptuveni 200 000 eiro.

Kā skaidro Krieķis, Rebenoks nebija sastādījis testamentu, tādēļ visa manta tiks sadalīta radiniekiem - vecākiem un brālim.

"Cik zinu, visas automašīnas piederēja Pāvelam, un tās attiecīgi tiek iekļautas mantojuma masā, kurā ir gan atsevišķi nekustamie īpašumi, gan finanšu līdzekļi," skaidro Krieķis.

Savukārt māja Langstiņos, četri motocikli un, iespējams, vēl kādi īpašumi, kas iegādāti komercdarbības laikā, turpmāk būšot SIA Verdorff īpašums, kura īpašnieki bija Rebenoks un viņa tuvs draugs, kā arī uzbrukumā cietušais Ingus Balandins.

Atgādinām, ka saistībā ar notikušo slepkavību policijā sākts Kriminālprocess pēc krimināllikuma 117. panta - par slepkavību, ja tā saistīta ar laupīšanu. Policija gan aizvien neizslēdz arī iespēju, ka Rebenoka slepkavības motīvi varētu būt saistīti ar viņa profesionālo darbību, tomēr šī versija esot mazāk ticama. 

Foto: atvadīšanās no Pāvela Rebenoka

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu