Nepateicība pasaules alga - "Lakers" pēc svinībām arēnā aizmirst vienu no saviem spēlētājiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kvins Kuks
Kvins Kuks Foto: AP/ Scanpix

Pirmdienas agrā rītā par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempioniem kļuva Losandželosas "Lakers" basketbolisti. Protams, uzreiz pēc tam sekoja svinības, kas ne pārāk veiksmīgi beidzās vienam no kluba basketbolistiem.

"Lakers" fināla sestajā spēlē pārspēja Maiami "Heat" basketbolistus izcīnot jau 17. titulu kluba ilgajā pastāvēšanas vēsturē.

Tik lielam panākumam pienākas arī atbilstošas svinības. "Lakers" basketbolisti ģērbtuvēs titulu atzīmēja ar lielu daudzumu šampanieša un citiem alkoholiskajiem dzērieniem. Tomēr visām svinībām reiz ir jābeidzas un arī šis gadījums nebija izņēmums.

Pēcāk "Lakers" komandām autobusā devās prom no arēnas un Ērls Smits notiekošo atspoguļoja "Instagram" tiešraidē. Protams netrūka arī komentāru, bet viens no tiem izcēlās īpaši.

Foto: Ekrānuzņēmums no "Isntagram"

Kvins Kuks, kurš šosezon daudz spēles laika neredzēja, rakstīja: "Atpakaļ jāiet ar kājām, kad esi vinnējis gredzenu."

Smits šo komandas biedra komentāru ieraudzīja un kolēģiem sacīja: "Mēs aizmirsām QC (spēlētāja iniciāļi)." Tomēr tuvumā esošie kolēģi sevišķi lielu uztraukumu neizrādīja. Nav zināms, vai autobuss patiesi atgriezās, lai savāktu aizmirsto spēlētāju.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu