Konkurents Paltrovas "vagīnas" aromātam: Džeremijs Klārksons pārdod sveces, kas smaržo pēc viņa pautiem (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Gvinetas Paltrovas "vagīnu" svecēm uzradies sāncensis! Britu TV personība Džeremijs Klārksons nācis klajā ar jaunu produktu, kura nosaukums ir "This Smells Like My Bollocks" jeb "Šī svece smaržo kā mani pauti".

Klārksona sveces maksā 25 eiro, tās ir pieejamas viņa lauku veikaliņā Okfordšīrā. Savukārt Paltrovas sveces maksā daudz dārgāk – 63 eiro. Aktrises svecēm ir īpaši nosaukumi, piemēram, "This Smells Like My Vagina" jeb "Šī svece smaržo kā mana vagīna" vai arī "This Smells Like My Orgasm" jeb "Šī svece smaržo kā mans orgasms".

60 gadus vecais Klārksons publicēja video sava veikaliņa "Instagram" profilā, kurā osta sveci un saka: "Saņem, Gvineta Paltrova! Mmmm... lieliskā pautu smarža."

Intervijā ar laikrakstu "The Sun" Klārksons sacīja: "Katra svece tiek taisīta pēc pasūtījuma, un tās ir uz pusi lētākas nekā Gvinetas. Sveces smaržo pēc koka, mana vectēva "Rover" markas auto un ādas jakas maisījuma."

Televīzijas raidījumu vadītājs šā gada februārī atvēra lauku veikaliņu. Tajā var nopirkt lētus kartupeļus, kā arī basģitārista Aleksa Džeimsa sidru.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu