Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

FOTO 18+! Tallinas striptīzklubā klientus priecē dejotājas sejas maskās (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Izklaides vietas, kas pavasarī tika slēgtas koronavīrusa dēļ, sāk pielāgoties šiem jaunajiem apstākļiem. Striptīza klubs "Bonbon" Tallinas vecpilsētā darbojas ar pilnu jaudu, ar vienīgo atšķirību, ka šeit nav tūristu un meitenes, kas uzstājas uz skatuves, valkā maskas.

Klubs "Bonbon" atsāka ierasto darbu tikai augusta beigās. Burtiski mēnesi vēlāk vietējie naktsklubi saskārās ar jaunu problēmu - valsts mēroga alkohola tirdzniecības aizlieguma ieviešanu naktīs. Bezalkoholiskā alus, džina un sidra pārdošana turpinās arī pēc pusnakts, taču šādam biznesa modelim kluba īpašnieks nākotni neredz.

"Pieņemsim, ka tas ir labāk nekā nekas. Patiesībā šis modelis nedarbojas, daži nāk jau pastiprinātā reibuma stāvoklī, kas nedaudz pagarina viņu uzturēšanos klubā," stāstīja kluba īpašnieks.

Kaut arī daudzas iestādes mēģina apiet ierobežojumus, pirms pusnakts pārdodot alkoholisko dzērienu galdus vai ļaujot cilvēkiem ierasties ar savu dzērienu, klubs "Bonbon" ar šādu krāpšanos nenodarbojas.

"Ja kaut kas notiks un kāds šeit saslims, būs slikti visiem. Nav vērts pat mēģināt riskēt," sacīja kluba īpašnieks.

Tomēr jaunais ierobežojums ir atvēris klientu prātus jaunai pieredzei. Daži klienti sacījuši, ka ir interesanta pieredze apmeklēt striptīzbāru tā, lai no rīta viņi atcerētos visu, kas tur noticis. "Bieži no rīta daudzi neatceras, kur atradās, nožēlo iztērēto naudu un nemaz nezina, kas noticis," sacīja saimnieks. 

Pirms divām nedēļām Tallinas vecpilsētas naktsdzīve saskārās ar vēl vienu problēmu, kad Igaunija tika izslēgta no Somijas drošo valstu saraksta, uz kurām drīkst ceļot, neievērojot karantīnu. Vasaras beigās klubus apmeklēja arī tūristi, bet tagad klienti ir tikai vietējie. Pēc striptīza kluba īpašnieka domām, tas nevar turpināties ilgi.

"Šiem aizliegumiem ir jābeidzas, jo pagājušās nedēļas nogalē pilsēta bija pilnīgi tukša. Varētu strādāt, bet cilvēkiem pilsētā nav ko darīt, ja viņi šeit nevar atrast izklaidi. Mēs vienkārši klusībā nogalināsim šo pilsētu," viņš teica. 

Neskatoties uz smagajiem laikiem, kādā piektdienā uz "Bonbona" skatuves uzstājās vairāk nekā desmit dejotājas. Apmeklētāju skaita ierobežošana netraucē kluba darbu, jo nav pietiekami daudz klientu.

"Vakarā vienlaikus ir 10-20 cilvēki, maksimums 30, mums ir tāda distance," precizēja iestādes īpašnieks.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu