Trīs Zodiaka zīmes, kurām jāiemācās lūgt citu palīdzību (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Visiem ir tie draugi, kas darītu visu mūsu labā, bet kuri, šķiet, nekad neko neprasa pretī. Tas nenozīmē, ka viņi dzīvo bez drāmas un nevēlas saņemt atbalstu. Varbūt viņiem ir kauns vai viņi ir pārāk jutīgi, lai lūgtu palīdzību. Par to, kurām trim Zodiaka zīmēm šī īpašība ir novērojama ikdienā, vēsta portāls "MSN".

1. Jaunava

Kad jums ir nepatikšanas, jūsu Jaunavas zīmē dzimušais draugs vienmēr ir blakus. Kad jums būs nepieciešama palīdzība, Jaunava var bīdīt kalnus, lai nokļūtu pie jums. Tomēr kad pašai praktiskajai, strādīgajai zemes zīmei nepieciešama palīdzība apkārt valda klusums. Ne jau tas, ka Jaunavas nenovērtē jūsu piedāvājumu, bet gan tas, ka viņi dod priekšroku visu darīt pēc sava prāta. Tāpēc nākamreiz, kad redzēsiet, kā jūsu Jaunavas draudzene cīnās, lūdziet, lai viņa izskaidro spēles plānu un piešķir jums lomu risinājumā.

2. Zivis

Zivis ir Zodiaka emocionālie sūkļi. Ļoti jutīgi un intuitīvi - viņi nevar padarīt visu citu problēmas par savām. Lai gan Jaunavas izrāda atbalstu, piespiežot savu darba kārtību, Zivis seko visiem pārējiem. Viņu laipnība tiek izmantota atkal un atkal, viņi katru reizi parādās kā empātiskais varonis. Kad Zivīm ir vajadzīga palīdzība, viņi mēdz gaidīt, līdz viss ir kļuvis nekontrolējams. Zivju nespēja sasniegt, var izraisīt nevajadzīgu katastrofas līmeņa drāmu.

Nākamreiz, kad visas savas bažas, bailes un likstas uzkrausiet uz Zivs pleciem, apstājieties un pajautājiet, kā viņam klājas. Zivis burtiski aizmirst par sevi, tāpēc viņiem atgādiniet, ka arī viņiem var gadīties sliktās dienas.

3. Ūdensvīrs

Neviens nešķiet tik foršs un savākts kā Ūdensvīrs. Lai gan viņi vienmēr priecājas par uzaicināšanu uz ballīti, šī gaisa zīme dod priekšroku sēdēt malā un vērot, nevis piedalīties drāmā. Lai arī jūs, iespējams, esat saņēmis dažus no dzīves labākajiem padomiem no uzticīga Ūdensvīra drauga, kad viņiem ir nepatikšanas, viņi drīzāk pazūd, nevis uzmeklē citus. Varētu šķist, ka viņi ir noslēgti vai vienkārši ir pārāk lepni, Ūdensvīri patiesībā ir ļoti jūtīgi. Kad viņi kaut ko pārdzīvo, viņi to piedzīvo, un tikai dažiem izredzētajiem ir atļauts viņus redzēt tik neaizsargātā stāvoklī.

Ja jūsu Ūdensvīra draugs vai kolēģis sen nav devis par sevi ziņu, nosūtiet ziņu jūs, lai redzētu, vai ar viņu viss ir kārtībā. Pat ja viņš neatbild trīs nedēļas, Zivs galu galā sapratīs, ka esat cilvēks, kuram var uzticēties.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu