Apskatnieks: Dalasas "Mavericks" būs līderi cīņā par aizvadītās sezonas MVP

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luka Dončičs, Kristaps Porziņģis un Jannis Adetokunbo
Luka Dončičs, Kristaps Porziņģis un Jannis Adetokunbo Foto: Reuters, AP/ Scanpix/ Apollo kolāža

ESPN apskatnieks Braiens Vindhorsts uzskata, ka Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" būs galvenā pretendente uz Jaņņa Adetokunbo piesaistīšanu.

Milvoki "Bucks" aizvadīto regulāro sezonu noslēdza ar labāko uzvaru/zaudējumu rādītāju visā līgā, bet vienības līderis tika uzreiz pie diviem individuālajiem apbalvojumiem. Adetokunbo tika nosaukts par regulārās sezonas labāko aizsardzības spēlētāju, kā arī vērtīgāko spēlētāju jeb MVP.

Tomēr izslēgšanas spēlēs tika piedzīvots fiasko - "Bucks" otrajā kārtā ar rezultātu 1-4 piekāpās Maiami "Heat" basketbolistiem. Ņemot vērā neizteiksmīgo sezonas noslēgumu, apskatnieki un fani nekavējoties sāka diskutēt par Adetokunbo došanos prom no "Bucks".

Jau sākotnēji "Mavericks" vārds parādījās starp vadošajām komandām cīņā par grieķa pakalpojumiem, kurš 2021. gada starpsezonā, iespējams, būs brīvais aģents. Protams, šāds scenārijs īstenojas tikai tādā gadījumā, ja Adetokunbo un "Bucks" nevienojas par līguma pagarināšanu.

Vinhorsts uzskata, ka "Mavericks" uzbrucēju centīsies iegūt brīvo aģentu tirgū, lai būtu iespējams saglabāt Dončiča un Porziņģa kodolu: "Dalasas "Mavericks" būs rindas priekšā, lai piesaistītu Janni. Viņi grib trešo zvaigzni blakus Lukam un Kristapam."

Līdz ar to apskatnieks uzskata, ka šajā starpsezonā no Dalasas vienības ievērības cienīgus gājienus nesagaidīt, jo būs nepieciešams izbrīvēt vietu Adetokunbo līgumam.

"Viņi grib saglabāt vietu zem algu griestiem priekš 2021. gada starpsezonas. Es sagaidu, ka viņi šajā starpsezonā neparakstīs nevienu skaļu brīvā aģenta darījumu."

"Mavericks" sezona noslēdzās ar zaudējumu izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā pret Losandželosas "Clippers" (2-4). Tiesa, sērijas gaitā labā ceļgala meniska savainojumā iedzīvojās Porziņģis. Latvietim jau ir veikta operācija, bet atkopšanās termiņš vēl nav noteikts. 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu