"Habibs ir tuvu pirmajam zaudējumam." Jemeļjaņenko atklāj savas domas par gaidāmo Nurmagomedova cīņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AP/Scanpix

Bēdīgi slavenais krievu jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Aleksandrs Jemeļjaņenko sarunā ar Krievijas mediju izteicis savu prognozi par Habiba Nurmagomedova un Džastina Geiči cīņas iespējamo iznākumu.

Jemeļjaņenko uzskata, ka Nurmagomedovs nekādā gadījumā nedrīkst par zemu novērtēt Geiči. Tāpat cīkstonis norādīja, ka Geiči ir arī lieliskas prasmes parterī - pozīcijā, kur allaž dominē tieši Nurmagomedovs

"Viņš [Geiči] ir pats neērtākais pretinieks Nurmagomedovam. Viņš labi sit un darbojas parterī. Nav zināms kādā formā uz šo cīņu ieradīsies Habibs, cik ļoti viņš būs koncentrējies uz uzvaru. Bet viņam ies grūti. Habibs ir tuvu pirmajam zaudējumam," sacīja Jemeļjaņenko.

Tāpat cīkstonis atzīmēja, ka nav nekādas nozīmes tam, kur cīņa norisinās: "Ja cīkstonis ir gatavs, viņš uzvarēs. Habibam var rasties problēma ar pretinieka nenovērtēšanu. Bet, neskatoties uz to, turēšu īkšķus par Habibu."

Pats Nurmagomedovs vairākkārt sarunās ar ārzemju un Krievijas medijiem ir atzinis, ka Geiči ciena un kā pretinieku uztver ar vislielāko nopietnību. Bet pilnībā var piekrist Jemeļjaņenko vārdiem par Geičī kā pretinieka neērtumu. Amerikānim ir ne tikai lieliskas spējas darboties parterī, bet arī, iespējams, nežēlīgākais cīņas stils visā UFC - viņš ir gatavs uzņemt jebkuru sitienu tikai, lai trāpītu pretiniekam.

Nurmagomedovs savā karjerā ir uzvarējis visās 28 profesionālajās cīņās, savukārt Geiči kontā ir 22 uzvaras un divi zaudējumi.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu