Populāra pašmāju fitnesa trenera skarbais viedoklis par Covid-19 ierobežojumiem izraisa plašu rezonansi (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Vilde
Kristaps Vilde Foto: facebook.com/vilde.kristaps

Populārais fitnesa treneris un veselīga uztura speciālists Kristaps Vilde sociālajos tīklos nācis klajā ar visai asām pārdomām par valdības pieņemtajiem lēmumiem Covid-19 izplatības mazināšanai.

Kā zināms, no 17. oktobra uz mēnesi tiks aizliegtas kolektīvas sporta nodarbības jeb treniņi iekštelpās.

Grozījumi paredz, ka kolektīvi amatieru sporta pasākumi varēs notikt tikai ārā, neizmantojot ģērbtuves, bet iekštelpās notiks tikai individuālas sporta nodarbības.

Par šo valdības lēmumu Vilde cēla trauksmi sociālajos tīklos.

"Piedodiet atvainojiet, bet buhāt līdz vepra stāvoklim ir atļauts, bet cilvēkiem trenera klātbūtnē, bez nekādas pieskaršanās vienam otram, lai rūpētos par savu veselību ir aizliegts?

30 cilvēki var nodzert kārtējo reizi savus mūļus, bet 30 cilvēki, ievērojot visu, nedrīkst uzlabot savu veselību. ARE YOU FUC*ING kidding me?

Te vispār ir kāds sakars šim visam, vai kārtējais bizness valdībai? Tjipa, sporta klubi un treneri nemaksā gana lielus nodokļus, tādēļ tos var klapēt ciet? Jūs to nopietni?" - sašutumu pauda Vilde.

Viņš turpina: "Tagad atkal sēdēs mājās, sāksies ledusskapja virināšana, jo tiešām, lielākā daļa iet tikai un vienīgi uz grupu nodarbībām nevis paši par sevi. Privātos ne visi spēj atļauties. Un par veselību ir jārūpējas. A, kas te notiek?

Dzeriet, dzeriet alkašu tauta, dzeriet. Bet dejot, nē, sportam, nē, veselībai, nē, sporta pasākumiem, nē, viss, kas ir labs iet viens liels, trekns NĒ!

Ļoti kretinē šis infantilisms, kas nāk no varas iestādēm. Tā vietā, lai veicinātu tautas veselības uzlabošanu, tiek darīts viss pretējais. Cik aklam un stulbam ir jābūt, lai kāds šim visam vispār piekristu?"

Viņš uzsver: "Grupu nodarbībām ir jābūt, dejot ir jāatļauj, kustēties ir jāatļauj, dzīvot veselīgi ir jāatļauj."

Vildes ieraksts izpelnījies plašu ažiotāžu un ar to vietnē "Facebook" dalījušies teju 3000 cilvēku.

Piedodiet atvainojiet, bet buhāt līdz vempra stāvoklim ir atļauts, bet cilvēkiem trenera klātbūtnē, bez nekādas...

Posted by Kristaps Vilde on Tuesday, October 13, 2020
Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu