"airBaltic" izpilddirektors: Lielākā problēma Covid-19 pandēmijas laikā - nezinām, uz kurām valstīm drīkstēsim lidot

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Lielākā problēma, ar ko Covid-19 pandēmijas laikā saskaras "airBaltic", ir neskaidrība, uz kurām valstīm aviokompānija drīkstēs lidot tuvākajā laikā, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" atzina "airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss.

""airBaltic" ir dzīvi. Mēs esam pārstrukturējušies, bet mēs organizējam lidojumus katru dienu. (..) Mēs savienojam Baltiju ar pasauli. Mēs esam dzīvi, bet mūsu darbība ir ierobežota," atzina Gauss.

Lielākās problēma pašlaik ir tā, ka nav pārliecības, kad un kur drīkstēs lidot. "Lielākā problēma ir to, kad mēs atkal varēsim atsākt izaugsmi. (..) Bet katrai krīzei pienāk gals, un "airBaltic" ir sagatavojusies," sacīja uzņēmuma vadība.

Latvijas valsts piešķīrusi "airBaltic"  atbalstu 250 miljonu eiro apmērā. "Šodien mēs sakām - mēs neiesim pie valdības un neprasīsim vairāk naudas, jo esam to saņēmuši. Bet jā mēs esam ļoti smagi ietekmēti."

"Un, ja situācija turpināsies tā kā šodien, tad kādudien mums būs nepieciešami papildu līdzekļi. Bet tagad mēs sakām, ka neprasīsim papildu naudu," sacīja Gauss.

Viņš gan konkrētus termiņus neminēja. Vienlaikus zināms, ka 5-7 gadu laikā Latvijas valdība vēlas atgūt minētās investīcijas. Gauss apliecināja, ka pašlaik plāns paredz iekļauties šajā termiņā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu