Konors Makgregors ir atpakaļ! Zināms, kad oktagonā atgriezīsies slavenais īru cīkstonis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Konora Makgregora karjeras beigas kārtējo reizi ir bijis blefs, jo bēdīgi slavenais īrs ir apstiprinājis UFC piedāvājumu cīņai ar Dastinu Porjē, vēsta ESPN.

Arī 2021. gads līdzīgi kā tas bija arī šogad jaukto cīņas mākslu (MMA) pasaulē sāksies Konora Makgregora zīmē. Vieglā svara divīzijas superzvaigzne ir piekritis Deinas Vaita piedāvājumam par dueli nākamā gada 23. janvārī.

"Mēs viņam piedāvājām cīņu, speciāli viņam dabūjām datumu. Šogad vairāk nebija iespēju, jo viss jau ir izplānots - par tituliem cīnīsies pasaules čempioni. Viņš grib cīnīties ar Dastinu Porjē, līdz ar to mēs devāmies pie ESPN un dabūjām viņam pašam savu datumu. Konoram ir piedāvāts cīnīties ar Dastinu Porjē 23. janvārī. Šeit ir tikai jā vai nē atbilde," sarunā ar ESPN žurnālistu Bretu Okamoto skaidroja UFC prezidents Deina Vaits.

Runas par potenciālo Porjē un Makgregora dueli MMA aprindās cirkulē jau kādu laiciņu, bet tagad šai cīņai jau ir konkrēts datums un arī akcepts arī no abiem cīkstoņiem.

Makgregors savā "Twitter" kontā rakstīja: "Es piekrītu. Tas būs 23. janvāris. Mans mērķis ir, lai šī cīņa notiktu [Dalasas] "Cowboys" stadionā. Džerijs Džounss ir mans draugs un šis stadions spēs uzņemt mūsu publiku. Es bušu gatavs Teksasai un Teksasa būs gatava maniem faniem. Pēc tam sekos Menijs [Pakjao]."

Uz Konora ierakstu atbildēja arī viņa potenciālais pretinieks Porjē: "Tuvu manām mājām un manas dzimšanas dienas nedēļas nogalē. Kādā svarā?"

Kā jau minēts arī 2020. gads iesākās ar Konora Makgregora dueli. 19. janvārī īrs 77 kilogramu divīzijā uzvarēja Donaldu Seroni. Pastāv reāla iespēja, ka arī šī cīņa tiks aizvadīta 77 kilogramu divīzijā. Tajā pašā laikā Habibs Nurmagomedovs ir izteicies, ka nākamajam titula pretendentiem vieglā svara divīzijā vispirms būs jāpārspēj tieši Porjē.

Abi cīkstoņi savā starpā tikās jau 2014. gadā. Toreiz duelis notika 65,8 kilogramu divīzijā un ar pirmā raunda nokautu pārāks bija Makgregors.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu