Paula Freimane grasās izdot savu otro recepšu grāmatu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Paulas Freimanes grāmatas atklāšana
Paulas Freimanes grāmatas atklāšana Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Fitnesa trenere Paula Freimane pērnā gada decembrī izdeva savu recepšu grāmatu "Zelta sastāvdaļa". Nu viņa atklāja, ka grasās izdot jau otro recepšu grāmatu. 

Atgādinām, ka "Zelta sastāvdaļa" grāmatnīcās kļuva par bestselleru. Vēl pirms grāmatas prezentācijas tapa zināms, ka grāmatas pirmā tirāža ir izpārdota rekordātrumā. 

Nu Freimanes fani var gaidīt jaunas receptes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on

"Godīgi? Es īstenībā nedomāju, ka kādreiz būs vēl viena grāmata un es šo rakstīšu, bet nekad nesaki nekad! Atceros, kā visi pirmās grāmatas atklāšanas svētkos man teica: “Nu ko, jāsāk strādāt pie otras grāmatas?!”

Es pārliecinoši teicu: ”NĒ, NĒ, šī viena vienīgā un viss!” Un patiešām es tā domāju.

Pāris mēnešus pēc "Zelta sastāvdaļas" iznākšanas sapnī redzēju notikušos grāmatas atklāšanas svētkus, kuros bija mani mīļie un tuvie, bija klāts galds, skanēja dzīvā mūzika un uz galdiņa saliktas manas grāmatas.

Sapnī es piegāju klāt pie grāmatām, un tās izskatījās kaut kā savādāk... Cits vāks, cita bilde... Atvēru grāmatu un ieraudzīju pilnīgi jaunas, neredzētas receptes. No rīta pieceļoties sapratu, ka sapnī redzēju nevis pirmās, bet otrās grāmatas atklāšanas svētkus.

Vai pēc šā sapņa izdomāju, ka vēlos rakstīt otru grāmatu? Vēl ne! Bet tas noteikti nosēdās kaut kur manā zemapziņā.

Pirmajā grāmatā es nepaguvu ielikt vēl daudzas receptes, un galvā nāca jaunas un jaunas. Es domāju - kur tās likt? Pavasarī es sāku veidot savu mājaslapu, kur domāju dalīties ar visām jaunajām receptēm, taču man visu laiku bija sajūta, ka kaut kā nav TAS.

Taustāma grāmata, caur kuras lapaspusēm var izjust tās darbu, enerģiju un skaistumu, ir pavisam kas cits.

Un jūs! No jums saņēmu tik daudz ziņu par to, cik ļoti gaidāt "Zelta sastāvdaļu 2".  No vienas sekotājas pat saņēmu ziņu, ka viņa izmēģināja pilnībā visas 129 receptes un pie tam vēl zaudēja 12 kg.

Vasaras sākumā izlēmu, ka rakstīšu otru grāmatu, un sāku fotografēt pirmās receptes. Ja godīgi, vēl tagad nespēju noticēt, ka tiešām būs vēl viena grāmata. Pirmā man ir tik ļoti īpaša, bet otrā šķiet vēl vairāk.

"Zelta sastāvdaļa" ir gada pirktākā recepšu grāmata Latvijā. Man ir jāpārspēj ne tikai pašai sevi... Bet pirktāko recepšu grāmatu.

Katra bilde, katra recepte ir īsts izaicinājums līdz ideālam rezultātam. Ir receptes, kuras esmu gatavojusi pat 10 reizes pēc kārtas. Nevis tāpēc, ka tās neizdodas, bet tādēļ, ka zinu, ka var vēl labāk.

Esmu laimīga, ka beidzot dalos ar jums šajos jaunumos un turpmāk varēšu ņemt jūs līdzi manas grāmatas tapšanas procesā," rakstīja Freimane.

Viņa atklāja, ka jaunā grāmata gaidāma Ziemassvētkos.

Foto: Paulas Freimanes pirmās grāmatas atklāšana

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu